‘Bewust Leven’ nieuw magazine voor Tilburg e.o.

Tilburg is een nieuw gratis regiomagazine rijker. ‘Bewust Leven’ is een gratis regiomagazine voor mensen die geïnteresseerd zijn in een pure en verantwoorde manier van leven. Het magazine laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met het aanbod van activiteiten en organisaties in Tilburg en aangrenzende gemeente(n), middels interviews, artikelen en/of advertenties. De kracht van het magazine zit in de LOKALE verbondenheid; het brengt lokale ondernemers en bewoners van de regio met elkaar in verbinding. Naast de drukwerkversie is er ook een uitgebreidere online versie beschikbaar zijn, waar nog meer ruimte geboden wordt aan de persoonlijke verhalen van mensen die zich bezighouden met Bewust Leven.

Het magazine is onderdeel van de ‘Wegwijzer naar Bewust Leven’, dat bestaat uit: een online agenda, een overzicht van organisaties, een regiomagazine, een festival en netwerkactiviteiten voor de bewuste ondernemers.  De Wegwijzer naar Bewust Leven is een doorstart van het vrijwilligersinitiatief de ‘Spirituele Wegwijzer’ (2004-2009).

Doel
Het doel van de ‘Wegwijzer naar Bewust Leven’ is bekendheid geven aan de initiatieven omtrent Bewust Leven, deze inzichtelijk maken voor elkaar en met elkaar verbinden. Alle initiatieven bevinden zich of worden uitgevoerd in Tilburg of aangrenzende gemeenten. Daardoor wordt een heel lokaal en hecht netwerk zichtbaar voor de bewoners van Midden-Brabant.

Online
De website www.wegwijzer-naar-bewust-leven.nl bestaat uit een online agenda, een groeiend adressenbestand van organisaties en de online versie van het magazine. De agenda biedt de meest up-to-date informatie over activiteiten die in Midden-Brabant georganiseerd worden.

Regiomagazine
Het gratis regiomagazine ‘Bewust Leven’ is voor mensen die geïnteresseerd zijn in een pure en verantwoorde manier van leven en kennis willen maken of zich willen verdiepen in duurzaamheid, ecologie, verdieping en zingeving. In iedere editie komen onderwerpen als voeding, wonen, spiritualiteit, inspiratie, vakantie, reizen, leven, werken, koken, kopen, boeken, lezingen, cursussen en workshops aan bod. Het magazine is verkrijgbaar bij o.a. natuurvoedingswinkels, bibliotheken, Cinecitta, Filmfoyer, Meesters, Anvers en Pleïade. Op donderdag 10 december verschijnt de wintereditie met het thema ‘werk’.

Festival Bewust Leven
Op 5 en 6 maart 2010 vindt het festival Bewust Leven plaats in het Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Op vrijdag (19.45-22.00 uur) geeft Marinus Knoope (boek: Creatiespiraal) een lezing in de schitterende kapel en op zaterdag (11.00-15.00 uur) kun je de informatiemarkt bezoeken en deelnemen aan allerlei fascinerende workshops.