Bezoek vandaag de Quiet Community bij jou in de buurt

topdeals

Dinsdag 17 oktober, Wereldarmoededag en dag twee van de landelijke actieweek van Quiet, gaat de Quiet Community ook van start in Den Bosch, Maastricht en Groningen. De ‘marktplaats zonder geld’ is in 2016 in Tilburg gestart en in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende manier om armoede te verzachten en mensen te empoweren.

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 houdt Quiet een landelijke actieweek om zoveel mogelijk lawaai te maken voor stille armoede. Volg de updates via ikdeelquiet.nl.

Quiet actieweek – Ik deel Quiet

Weet jij hoe het is om met bijna geen geld rond te komen? Armoede is van nu, overal om ons heen én van ons allemaal. Samen met nieuwe Quiet communities in Groningen, Maastricht en Den Bosch gaat Quiet door met de ‎verzachting van stille armoede in Nederland. Van 16 tot en met 20 oktober 2017 houden we een landelijke actieweek om zoveel mogelijk lawaai te maken voor stille armoede. Deel wat jij kunt missen met iemand die leeft in stille armoede. Kom in actie!

Vandaag ben je welkom om een bezoek te brengen aan één van de Quiet Communities:

  • 09.30 – 12.00 uur: Groningen (Beachclub Kaap Hoorn)
  • 10.00 – 12.30 uur: Tilburg (Quiet-pand Boomstraat)
  • 13.00 – 14.00 uur: Den Bosch (Sportiom)
  • 14.00 – 16.30 uur: Maastricht (Theater aan het Vrijthof)

Wat kan jij missen en aan een ander geven? Iedereen kan waarde toevoegen. Of je nu als theater 500 concertkaarten met Quiet deelt of dat je als restauranteigenaar wekelijks een tafeltje extra dekt voor leden van Quiet. Laat je aanbod horen op ikdeelquiet.nl.