Bibliotheek Midden-Brabant start nieuwe cursusseizoen met uitgebreid aanbod

Cursussen

Bibliotheek Midden-Brabant start met het aanbieden van cursussen voor jong en oud. Zo is bij de start van het nieuwe cursusseizoen bijvoorbeeld het aanbod in computercursussen uitgebreid.

Foto: Ymke Frijters

Behalve computercursussen bieden ze ook nog dertien verschillende taalcursussen aan. Ook heb je de mogelijkheid om kennis op te doen op het gebied van cultuur, lifestyle en creatieve ontwikkeling. Zo is de bibliotheek dé plek waar mensen hun leven lang kunnen blijven leren.

Verschillende cursussen

In februari starten ze bijvoorbeeld met een nieuwe cursus: ‘Loop door de tijd: geschiedenis voor iedereen’. Deelnemers krijgen een overzicht van de belangrijkste veranderingen van 1900 tot aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. De cursus ‘Video’s maken en vloggen voor beginners’ start al eind januari. Speciaal voor ouderen start in maart een cursus die helpt om langer zelfredzaam te blijven. Ook start de cursus ‘Communiceren met kinderen’ in maart. Leden van Bibliotheek Midden-Brabant ontvangen 5% korting op cursussen op het gebied van taal en digitaal.

Het totale aanbod aan is te vinden op de website van Bibliotheek Midden-Brabant.