Bibliotheek Midden-Brabant zet vakantielezers in het zonnetje

In de maanden juli, augustus en september heeft Bibliotheek Midden-Brabant een unieke zomeractie voor iedereen die van lezen houdt, maar geen lid is van de bibliotheek. Bijzonder aan deze actie is dat niet-leden kunnen profiteren van deze actie zonder dat zij lid hoeven te worden van de bibliotheek.

Vakantie is dé tijd van het jaar om tot rust te komen: ontvlucht het drukke dagelijkse leven. Eindelijk tijd voor de boeken die al zolang op het wensenlijstje staan. Speciaal voor mensen die van lezen houden en geen lid zijn, heeft Bibliotheek Midden-Brabant een bijzondere zomeractie. In de zomermaanden lenen niet-leden tegen een zeer vriendelijke prijs eenmalig tot tien boeken. Dit wil dus zeggen dat zij géén lidmaatschap afsluiten en dus ook géén lidmaatschapskosten betalen. Mensen die gebruikmaken van deze actie mogen de boeken zes weken houden in plaats van de gebruikelijke drie weken. Ook leden van Bibliotheek Midden-Brabant profiteren in de zomermaanden van een langere uitleentermijn. Lekker lang leesplezier voor iedereen dus!

Alle bibliotheken
Eenmalig lenen kan bij alle bibliotheken van Bibliotheek Midden-Brabant. Op www.bibliotheekmb.nl is een overzicht te vinden van alle bibliotheken, adressen en openingstijden. Er is altijd wel een bibliotheek in de buurt!

Meer informatie Op de website www.bibliotheekmb.nl/zomeractie is meer informatie te vinden over deze bijzonder zomeractie van Bibliotheek Midden-Brabant.