Bier, braadworsten en schlagers: Oktoberfest strijkt neer in Tilburg!

Haal je lederhosen maar alvast uit de kast, want op 14 en 15 oktober strijkt Oktoberfest neer in de stad! Ook dit jaar vindt het feestje weer plaats in de Koepelhal. Ben jij klaar voor een weekend vol bier, braadworsten en Duitse schlagers? Lees snel verder.

Oktober komt steeds dichterbij en dus is het weer tijd voor Oktoberfest! Waan je in Duitse sferen zonder dat je moet reizen. Ideaal! Het feest vindt namelijk plaats in de koepelhal in de Spoorzone. Kom jij met de trein? De locatie is ook goed te bereiken vanaf het centraal station. Je hoeft dit feestje niet te missen, want er zijn nog kaarten te koop voor Oktoberfest Tilburg. Een kaartje kost €29,50. Je scoort jouw tickets hier.  Het is ook mogelijk om met jouw vrienden, familie of collega’s een tafel te reserveren.

Tafels reserveren

Wanneer je kaarten koopt voor 8 of 10 personen, worden jullie bij elkaar aan een tafel geplaatst. Bij de entree kun je aangeven met hoeveel mensen je bent. Een van de Heidi’s brengt jullie dan graag naar jullie tafel(s)! Waar die tafel ook staat, de zaal wordt van voor tot achter gevuld en het is een groot feest. Wil jij graag vooraan zitten? Kom dan op tijd!

Meer informatie

Wil jij meer weten over het Oktoberfest in Tilburg? Klik dan hier.