logo

Bier in ruil voor je oude kerstboom: bierbrouwerij gaat aan de slag met biertje met jouw dennennaalden!

Kerst is helaas voorbij. Traditioneel wordt de kerstboom dan – na Driekoningen op 6 januari – opgeruimd. Maar waar breng je deze boom naartoe? Horecazaak Steck013 in het Dwaalgebied helpt jou hiermee. Als jij jouw kerstboom bij Steck013 inlevert, krijg je een biertje en wordt jouw kerstboom gebruikt voor iets leuks. Lees je mee? 

PS. benieuwd waar je nog meer je kerstboom in kunt leveren? Check dan dit artikel.

Inzamelen maar

Vind jij het ook zonde dat de kerstbomen na kerst vaak worden weggegooid? Dan heeft bierbrouwerij Lowlander een oplossing bedacht. Jouw kerstboom wordt gebruikt om bier van te brouwen. Van de naalden van de boom maken ze de Lowlander Winter IPA. Daarvoor zamelen ze veel kerstbomen in op verschillende punten. En daar is Steck013 in het Dwaalgebied er één van.

Hoe werkt het?

Wil jij graag jouw kerstboom inleveren? Ga dan vrijdag 7 januari naar Steck013 tussen 11:00 en 15:00 uur. Voor jouw ingeleverde boom krijg je een gratis Lowlander Winter IPA gebrouwen met de ingezamelde kerstbomen van vorig jaar. Om je kerstboom in te mogen leveren, moet hij wel aan een aantal eisen voldoen. Deze vind je op de website van Lowlander.

Support Steck013

Ter gelegenheid van deze actie heeft Steck013 een bijzonder menu voor thuis samengesteld. In het menu hebben ze namelijk dennennaalden verwerkt: lekker bij de gratis Lowlander Winter IPA. Zo hebben ze gamba’s met dennen-rode peper olie, geserveerd met roseval aardappeltjes gekruid met knoflook en dennennaalden. En ook een lekker dessert: Stecks wintertuin-dessert met spongecake van dennennaalden, witte chocolademousse en koffiecrumble. De gerechten zijn los of samen te bestellen voor afhalen en bezorgen bij Steck013.

Meer weten?

Wil jij meer weten over deze leuke actie? Ga dan naar de Facebook pagina van Steck013 of naar de website van Lowlander.