Bierpakketten, reclameborden en unieke bierviltjes: De Vos en de Craen organiseert online Vliering Veiling

Vliering Veiling

De horeca mag op maandag 1 juni hoogstwaarschijnlijk weer open! Maar in de tijd dat de horeca gesloten is, zijn er al veel creatieve initiatieven voorbij gekomen. Ook De Vos en de Craen zijn creatief geweest in deze periode en komen op dinsdag 26 mei met een tweede editie van hun online Vliering Veiling.

Foto: Jules van Iperen

Het idee is heel simpel: De Vos en de Craen houdt via een online stream een te gekke veiling. De eerste veiling vond plaats op 5 mei en trok tussen de 70 en 100 deelnemers. Vanwege het succes is er besloten om op 26 mei een tweede veiling te laten plaatsvinden. De presentatie ligt in handen van het duo Teun en Koen. Zij veilen producten die op de zolder bij De Vos en de Craen liggen.

Eye-catchers van de avond

De vliering van het café is goed leeggehaald om er weer een mooie veiling van te maken. Zo worden er bierpakketten, brouwerijbezoeken, bijzonder glaswerk, reclameborden en andere collectors items binnen de bierwereld geveild. Volgens Leander Willemstein, de eigenaar van De Vos en de Craen, zijn de lichtbak reclames en de unieke bierviltjes wel de eye-catchers van deze avond.

Meedoen?

Wil jij meedoen en bieden op leuke items van de zolder van De Vos en de Craen? De veiling begint op dinsdagavond 26 mei om 20.00 uur via een live-stream. In het Facebook-evenement delen Teun en Koen alvast een gedeelte van de veilingsitems.