Nieuws

BierSpijs wandelingen
Let op! Dit artikel is al 1004 dagen oud en wellicht niet meer relevant

BierSpijs Wandelingen nu ook in Tilburg

Na de eerste succesvolle pilots rolt WijnSpijs de BierSpijs Wandelingen nu landelijk uit. Afgelopen zomer wandelden er al honderden speciaalbierliefhebbers mee en dat aantal groeit nog wekelijks. Tijdens de BierSpijs Wandelingen van WijnSpijs loop je langs vijf of zes verschillende restaurants en biercafés in jouw favoriete stad. Inmiddels te vinden in 10 verschillende steden, waaronder Tilburg!

BierSpijs nu ook in Tilburg

Zes horeca ondernemers hebben de handen ineen geslagen om een BierSpijs Wandeling te organiseren in Tilburg. Op zondagmiddag 16 september wandel je tussen 12:00 en 17:00 uur van restaurant naar restaurant met eigen gezelschap en op eigen gelegenheid.

Tijdens deze wandeling kun je aanschuiven bij Het Wapen van Tilburg, Kok Verhoeven, KraftBier, Stadsbrouwerij 013, Taste! En Villa De Vier Jaargetijden. Overal wordt een heerlijke bierspijs combinatie geserveerd. Dé manier om Tilburg op een andere manier te ontdekken en te genieten van heerlijke speciaalbiertjes! Meer info en kaarten vind je op wijnspijs.nl

Reageer op dit bericht