Bierstrasse, spiritueel festival, Trucktour en veel meer: check hier de leukste weekend uittips!

Nog geen plannen voor dit weekend? Geen probleem! Met dit lekkere weer zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven! Heb je zin in een actief weekend of een lekker rustig weekend? Wij zetten de leukste activiteiten van 12 april t/m 14 april voor jou op een rijtje!

Vrijdag 12 april

Bierstrasse Stadhuisstraat en Willem II – Jong AZ

Stichting KingZine organiseert samen met Café Van Horen Zeggen en Café de Boekanier op vrijdag 12 april vanaf 16.00 de jaarlijkse Willem II bierstrasse in de Stadhuisstraat. Verwacht halve liters witbier en een gezellige sfeer. Oftewel: optimaal toeleven naar de wedstrijd Willem II – Jong AZ later die avond. Deze wedstrijd is overigens helemaal uitverkocht. De Bierstrasse is gratis te bezoeken.

Verliefd op de kermis bij De Nachtzuster

Vol trots en zelfspot presenteert kunstcollectief Klokpack6ix “Verliefd op de Kermis”: een avondvullend programma dat zich richt op het samenbrengen van kunst, fashion en muziek. Verwacht een sensory overload aan luide beats, lieve synths, felle kleuren, mooie kleren en een levendig decor waar geen kermis of clubnacht tegenop kan!

Golfgame Nights bij Prise d’Eau Golf

Iedere maand is er een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau Golf! Tijdens de Golfgame Nights neem je het op tegen je vrienden en/of familie met verschillende leuke Toptracer spellen! Voor slechts €21,50 geniet je van een compleet avondje golf!

Zaterdag 13 april

Spiritueel festival in het Wilhelminapark

Een festival waar jij kan ontdekken wat er op spiritueel gebied te beleven is in Tilburg. Waar kun jij jezelf mee verblijden en met welk onderdeel kun jij nog meer de verdieping in jezelf vinden zodat je nog fijner in het leven staat? Op 13 april staat er van 10:00 – 17:00 uur een spiritueel festival op het programma in het Wilhelminapark.

Je, Anne bij De Schouwburg

In Je, Anne vormen liedjes en dagboekfragmenten een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode. Het verhaal blijft hierbij volledig trouw aan de feiten zodat het de ware Anne Frank laat zien. Er zijn nog kaartjes voor deze voorstelling te koop.

Theater wandeling door Berkel-Enschot

Op 13 april vindt er een theaterwandeling door Berkel-Enschot plaats. Tijdens de wandeling loop je langs leuke straatjes, zie je oude bomen en kom je veel meer te weten over de geschiedenis van het dorp.

Zondag 14 april

Truck Tour Tilburg

Truck Tour Tilburg wordt georganiseerd voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Een team van vrijwilligers en sponsoren maken het deze dag mogelijk voor de deelnemers om mee te rijden in een van de trucks. Er is een ochtend en middagprogramma. Dat belooft weer een prachtige dag te worden voor de deelnemers.

Awash bij Heyhoef

Heyhoef Coolvibes seated concerts kent altijd een intieme ambiance met semi-akoestische muziek. Speciaal daarbinnen passend heeft de Brabantse Indie-Pop band Awash ook en show voorbereid die perfect aansluit bij dit format. Tijdens deze middag vindt er een akoestische presentatie plaats van hun nieuwste album ‘To where the river starts’ gepresenteerd worden, naast vele andere nummers uit hun repertoire.

Garageverkoop in Rijen

Gezellig snuffelen tussen leuke spulletjes? In Rijen staat er zondag een garageverkoop op het programma. Er doen zo’n 150 huizen in het dorp mee. Dus ga gezellig een rondje doen door het dorp aan de rand van Tilburg.

Spellenbeurs bij Boerke Mutsaers

Bij Boerke Mutsaers is het zondag een walhalla op het gebied van bordspellen. Er staat dan namelijk een spellenbeurs op het programma. Het is de tweede editie van dit evenement dat vorig jaar druk werd bezocht. De toegang is gratis.

Meer evenementen?

Dit was slechts een selectie van wat er allemaal te doen is dit weekend in Tilburg. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is? Neem dan zeker ook even een kijkje in onze uit-agenda!