Nieuws

garagesale esg
Let op! Dit artikel is al 140 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Big Green Eggs, barmateriaal en luxe servieslijnen: horeca verhuurbedrijf biedt assortiment tegen hoge korting aan

Ben jij momenteel flink bezig in de tuin? Je interieur aan het opkalefateren? Of flink aan het verbouwen? Dan hebben we een leuke tip voor je! Horeca verhuurbedrijf ESG biedt namelijk het hele assortiment de komende dagen tegen fikse kortingen aan. Op 7, 8 & 9 mei houden ze dan ook naar eigen zeggen de ‘grootste garage sale ooit!’

Het magazijn van 20.000 m³ opent op deze dagen van 10:00 – 16:00 uur voor publiek. Uiteraard houden ze rekening met de maatregelen van het RIVM en kun je shoppen zonder zorgen aan je hoofd. Je vindt de garage sale aan de Industrieweg 55 in Waalwijk.

Garage sale ESG

Maar wat kun je allemaal verwachten? Denk aan Big Green Egg’s, parasols, easy-up tenten, luxe servies- en besteksets die normaal enkel voor horeca te verkrijgen is, meubilair en nog veel en veel meer.

Ook voor het naderende barbecueseizoen heeft de garage sale veel te bieden. Denk naast de grote Green Egg’s ook aan Primogrill, Ofyr en Hendi BBQ bijvoorbeeld. Meer informatie en een impressie van de sale vind je op de Facebookpagina van ESG.

Failliet? Zeker niet!

Veel mensen zullen zich mogelijk afvragen of ESG failliet gaat aangezien ze al deze spullen voor kortingen tot 80 procent aanbieden. Dit is zeker niet het geval. Het bedrijf wil ruimte maken voor een nieuw assortiment voor het najaar van 2020 en de zomer van 2021. Daarnaast hebben ze ook speciaal voor deze garage sale materialen ingekocht.

Door het coronavirus zit het evenementenseizoen er waarschijnlijk helemaal op voor in ieder geval deze zomer. Daarom heeft ESG besloten om de eerder verhuurde materialen en nieuw ingekochte spullen aan te bieden voor de verkoop. Alle verhuurmaterialen zijn te koop: veelal nieuw in doos, maar natuurlijk ook gebruikte materialen. Benieuwd naar het volledige assortiment? Check dan de website.

Veilig winkelen

Verhuurbedrijf ESG neemt de volgende maatregelen zodat je veilig kunt winkelen:

  • Klachten of symptomen coronavirus? Blijf thuis
  • Houdt anderhalve meter afstand: zowel voor het pand als in het pand
  • Maximaal 100 personen tegelijk in het magazijn
  • Kom maximaal met twee personen
  • Mogelijkheid tot contactloos betalen

Reageer op dit bericht