Bij ’t Zusje kun je binnenkort ook overdag bourgondisch genieten

Het was al algemeen bekend dat je bij ’t Zusje een heerlijke avond lang kunt genieten van bourgondische gerechten. Maar vanaf zondag 9 april (Eerste Paasdag) kun je ook overdag bourgondisch genieten bij ’t Zusje. Benieuwd? Lees snel verder.

Het tapasrestaurant biedt haar gasten namelijk een concept voor het koffiemomentje, de lunch, de middag en de borrel. Dit betekent dat je tussen 12:00 – 16:00 uur kunt genieten van verschillende voor-, hoofd- en nagerechtjes én typische Zusje-klassieker.

Bepaal het zelf

Een rondje nagerechtjes bij de koffie, of toch liever een uitgebreide lunch. Tijdens ’t Zusje Overdag bepalen gasten zelf hoe uitgebreid ze het willen maken. In tegenstelling tot het avondconcept – waar gasten voor een vast bedrag de hele avond kunnen genieten – betaalt men namelijk per ronde van twee gerechtjes een bedrag van 7,60 euro.

Op zondag 9 april wordt het nieuwe concept landelijk gelanceerd. Alle ‘Zusjes’ zijn vanaf dat moment op elke zaterdag, zondag en op de feestdagen overdag geopend voor gasten die de middag bourgondisch willen vullen.

Reserveren

Reserveren voor ’t Zusje overdag is nu al mogelijk. Dit kan via de Zusje-app of telefonisch via 0900-98753. Voor meer informatie en de volledige menukaart kun je een kijkje nemen op de website van ’t Zusje!