Bijzondere circusvoorstelling Ligne De Vie in Theaters Tilburg

Ligne De Vie

Je wist het misschien nog niet, maar in Tilburg huist de bijzondere opleiding Circus and Performance Art (ACaPA), waar talentvolle studenten opgeleid worden tot internationale circusartiesten. Ben je benieuwd wat zij allemaal leren? Op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni presenteren derdejaars studenten de bijzondere voorstelling Ligne De Vie in de Concertzaal van Theaters Tilburg. 

Ligne De Vie

Derdejaarsstudenten van Fontys Academy of Circus and Performance Art (ACaPA) presenteren hun groepsvoorstelling: Ligne De Vie. De regie is in handen van Nico Lagarde en de groep bestaat verder uit veertien artiesten. Samen gaan zij aan de slag met verschillende circusdisciplines. Ze zullen rennen, springen, jongleren en vliegen. Het wordt een spektakel voor jong en oud! Kaarten zijn hier beschikbaar en kosten €10,-.

Ook leuk: de vierdejaarsstudenten van ACaPA treden op 21 juni en 23 juni ook op met hun voorstelling Wake the Dog. Zij gaan, net zoals de derdejaarsstudenten, aan de slag met verschillende circusdisciplines, dans en theater. Het resultaat: een spetterende voorstelling in de Circushal op Stappegoor. Kaarten voor Wake the Dog kosten €7,50 en zijn hier verkrijgbaar.

Get Out!

Ligne De Vie is onderdeel van Get Out van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Met Get Out! presenteert de school het talent van meer dan 100 kunststudenten. Van begin mei tot en met half juli overspoelen zij al zingend, spelend, dansend, docerend, exposerend en onderzoekend meer dan twintig locaties in Tilburg, ’s Hertogenbosch en Eindhoven. Met een heleboel bagage, expertise, talent en passie stappen zij na hun tijd bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten de wereld in.