Binnendienst, administratie, chauffeurs, logistiek en meer: check hier de leukste vacatures in de regio Tilburg

de leukste vacatures

Het extra lange Pinksterweekend zit er weer op. Mogelijk ben jij je aan het oriënteren op je eerste baan of een vervolgstap in je professionele carrière. Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten namelijk de leukste vacatures van werkgevers in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

In onze online vacaturebank vind je ruim 220 vacatures in de regio. De kans dat jouw droombaan ertussen staat, is dus aanwezig. Afgelopen dagen hebben we een hoop nieuwe vacatures toegevoegd aan onze vacaturebank. We lichten er in dit artikel een aantal uit.

Uitgelichte vacatures

Nolim BV zoekt een verkoopmedewerker binnendienst

Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau, ben je thuis in de verkoop, klantvriendelijk en ben je schriftelijk & verbaal vaardig? Dan is een baan als verkoopmedewerker binnendienst bij Nolim BV wellicht iets voor jou. Je wordt goed begeleid, hebt uitzicht op een vast dienstverband en werkt voor een mooi groeiend bedrijf. Iets voor jou? Check dan snel de volledige vacature en solliciteer direct.

De Mandemakers Groep zoekt manager crediteurenadministratie

De Mandemakers Groep is op zoek naar een manager crediteurenadministratie. Heb jij een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur richting bedrijfseconomie of administratie), ervaring met leidinggeven op een fnanciële afdeling en ervaring met het verder automatiseren van de afdeling? Dan is deze fulltime job misschien wel iets voor jou. Je krijgt een passend salaris, direct een vast contract, reiskostenvergoeding, volop doorgroeimogelijkheden, een goede pensioenregeling en kortingen op de producten van DMG, je zorgverzekering en de interne kinderopvang. Check snel de volledige vacature en solliciteer direct.

MExT zoekt medewerk(st)ers voor het callcenter

Vrijdagmiddag standaard vanaf 14:30 uur vrij, een salaris dat je met een maandelijke bonus kunt ophogen tot €2000,- en een zelfstandige functie binnen een gezellig team. Klinkt goed toch? MExT is dan ook op zoek naar meerdere medewerk(st)ers voor in het callcenter. Je start met een goede sales- en productopleiding en als je eenmaal aan de slag gaat, word je voortdurend gecoacht zodat je jezelf blijf ontwikkelen. Bekijk snel de volledige vacature en solliciteer direct.

Werken bij De Voltage

De Voltage hoopt binnenkort de deuren weer te mogen openen voor publiek. En dus zijn ze hun team gereed aan het maken voor de heropening. Ze zoeken dan ook op verschillende afdelingen personeel. Wij zetten het voor je op een rijtje.

Meer nieuwe vacatures

We hebben nog veel meer vacatures geplaatst de afgelopen dagen.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: