Binnenstad kleurt groen-oranje: ondernemersfonds organiseert etalagewedstrijd

Tilburg verandert binnenkort in Kruikenstad! Van 9 tot en met 13 februari kleurt de stad groen-oranje. Het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg ziet graag dat de binnenstad volledig in carnavaleske sfeer is gehuld. Carnaval is een groot evenement in Tilburg en belangrijk voor de stad. Dit jaar, in de aanloop naar het jubileum 5×11, wil het Ondernemersfonds ook de ondernemers betrekken bij Carnaval in Kruikenstad. Daarom wordt in samenwerking met de Carnavalsstichting een Etalagewedstrijd georganiseerd voor de winkeliers in de binnenstad.

Elf leukste etalages

De etalage kan volledig in het thema carnaval of groen-oranje worden uitgedost, maar denk ook aan het tijdelijk uitlichten van een speciaal groen-oranje artikel. De 11 leukste etalages/producten krijgen een unieke vermelding op de social media kanalen van de Carnavalsstichting. De Facebookpagina Carnaval in Kruikenstad heeft ruim 10.000 volgers en wordt rond carnaval druk bezocht.

Wie wint de Etalagewedstrijd?

Vanaf het Proefblaozen op 3 februari worden op verschillende momenten ondernemers uitgelicht via social media in de 11 dagen tot en met carnaval. Maar natuurlijk kan er maar 1 echte winnaar zijn: uit deze 11 ondernemers wordt de enige echte carnavalswinnaar gekozen! De prijs? Een tegoedbon van € 250,- van Q-Promotions voor drukwerk en promotie én een origineel gepersonaliseerd carnavalscadeau.

Heeft u een carnavalesk product dat u extra aandacht wilt geven en feestelijke groen-oranje etalage? Laat het weten via info@ondernemersfonds.nu. Een speciale jury loopt op 1 februari een rondje door de stad om de etalages te beoordelen. Het Ondernemersfonds hoopt dat alle ondernemers uit de binnenstad massaal meedoen om Tilburg de komende tijd groen-oranje te laten kleuren!