Binnenstad van Tilburg blijft veranderen

https://www.instagram.com/p/tnkj3ruXgg/?taken-by=hans013

Het lijkt wel een gekkenhuis in de binnenstad van Tilburg. Verschillende bedrijven sluiten de deuren en maken plaats voor nieuwe en verfrissende bedrijven. Wij snappen dat menig inwoner het overzicht is verloren, daarom wederom een artikel met de mutaties in de binnenstad. 

Foto: Hans van Dongen

Verandering

De sluiting van V&D was het grootste nieuws in de binnenstad van Tilburg en nu lijkt het er ook op dat Perry Sport en AktieSport gaan verdwijnen. Maar er zijn ook genoeg nieuwe frisse bedrijven die het winkelaanbod van de binnenstad gaan versterken. Zo komt Fresku optreden tijdens de opening van Rib.Eye.Steak op donderdag 3 maart en opent Snipes op donderdag 10 maart haar deuren.

De Jamin is nog maar net vertrokken of G-star Women heeft het pand alweer ingenomen en opent donderdag 17 maart officieel de deuren. Het oude pand van Hi Mobile stond ook al een tijdje leeg. Inmiddels is Wam Denim volop bezig om een gloednieuwe winkel te openen.

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen op onze website heeft Shoesme ervoor gekozen om naar een andere locatie te verhuizen. Shoesme verhuisde onlangs van de Willem II Straat naar de Trouwlaan. Nieuws uit de Emmapassage: Norah Womenswear gaat zich vestigen in de overdekte winkelpassage.

Het grote concern Leapp dat zich naast Nederland ook al vestigde in België en Duitsland opent op zaterdag 2 april aan het Koningsplein. Bij Leapp kun je terecht voor allerlei verschillende refurbished Apple producten. Ook Belsimpel heeft zich inmiddels in het centrum van Tilburg gevestigd.

Eten en drinken

In het kader van nieuwe afhaal mogelijkheden opent Gezond Eten Tilburg binnenkort in de Tuinstraat. Hier kun je terecht voor een gezonde (en vaak ook) vegetarische hap. La Guitarra heeft inmiddels in de St Josephstraat een schitterend pand ingenomen en daar kun je vanaf donderdag 3 maart lekker Spaans gaan eten. Eetcafé190 neemt de plek over van Roefus en gaat begin april open. Dat Humphrey’s weg zou gaan hebben wij al eerder bekend gemaakt. De vervanger van Humphrey’s is inmiddels bekend; Chupitos. Wanneer zij open gaan wordt later bekend gemaakt.