Bizzey presenteert volgende week zijn kledingcollectie ‘November’ bij STUEN in de Willem II-straat

bizzey

Traag, Doe Je Dans, Culo: waarschijnlijk kent iedereen wel een aantal liedjes van Bizzey. Naast dat hij een van de meest populaire artiesten van Nederland is op dit moment, heeft hij ook een eigen kledinglijn. Volgende week komt Bizzey naar Tilburg om zijn nieuwe kledingcollectie te presenteren en te verkopen. 

Zijn nieuwe kledingcollectie ‘November’, die hij in samenwerking met Butcher of Blue maakt, ligt vanaf zaterdag 7 november in de winkel bij STUEN Store en is vanaf dat moment een week lang te koop. Bizzey is zelf van 12:00 – 13:00 uur aanwezig in de winkel. Je kunt met hem op de foto of een handtekening vragen en uiteraard zijn kleding kopen.

Na 14 november (als het dan nog niet is uitverkocht) is de kledingcollectie van Bizzey niet meer te koop bij STUEN.

Kledingcollectie November

November is de naam van het zoontje van Bizzey waar de artiest zijn kledingcollectie naar heeft vernoemd. De collectie bestaat uit streetwear items van goede kwaliteit. Denk aan hoodies, trackpants, (longsleeve) t-shirts en meer.

Benieuwd naar zijn collectie? Je kunt het online bekijken.

Coronamaatregelen in de winkel bij STUEN

Uiteraard is het bezoek van Bizzey volledig coronaproof. Zo worden er dranghekken geplaatst, mogen er maximaal vier personen tegelijk de winkel in en moet je een mondkapje op.

En mocht je de komende weken naar STUEN gaan, koop dan ook zeker iets bij de winkel. Want de kleine retailers kunnen je steun maar al te goed gebruiken. Check ook vooral ook eens hun nieuwe webshop. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg STUEN dan op Instagram.

stuen