Black Friday Week: leuke Tilburgse aanbiedingen op een rijtje!

heuvelstraat

Het is Black Friday Week. De grote winkelketens hebben dan altijd verschillende prijsacties richting Black Friday, dat op vrijdag 24 november 2023 op het programma staat. Maar het zijn niet alleen de grote winkelketens met acties. Diverse Tilburgse ondernemers hebben ook verschillende acties. Van winkels tot horecazaken en veel meer. Lees snel verder!

Ibiza Tilburg

Bij Ibiza Tilburg aan de Heuvelring hebben ze de hele week leuke acties. Namelijk:

 • 22 & 23 november: happy hour (19:00 – 21:00 uur): alle cocktails voor €5,-!
 • 24 november: 1+1 gratis voor een driegangen diner (t.w.v. €27,50 p.p.).
 • 25 november: om het uur een gratis shotje! (18:00, 20:00, 22:00 & 00:00 uur).
 • 26 november: 1 gratis special black friday cocktail! (salted caramel espresso martini) bij een driegangen diner of los hoofdgerecht.

Meer informatie? Check het hier. 

Dutch Homemade Tilburg

Bij Dutch Homemade in de Frederikstraat hebben ze ook toffe acties tijdens Black Friday. Zo haal je een doos met twintig macarons die dag voor €30,- in plaats van €38,-. Maar dat is nog niet alles, want op Black Friday geldt ook een 1+1 gratis actie op alle truffels.

Willem II

Van 22 t/m 27 november kun je bij Willem II profiteren van diverse Black Friday acties. Denk aan kortingen tot 40%, gratis bedrukking op een wedstrijdshirt en veel meer. Ook staat er een restantenmarkt op het programma bij supporterscafé d’n Beitel.

Tilburg Trappers

Tilburg Trappers geeft 25% korting op een aantal producten in de webshop. Benieuwd welke dat zijn? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Zo weet jij precies wanneer jij je koopjes van de Trappers kunt scoren.

Westermarkt

Op de Westermarkt doen verschillende winkels ook mee met Black Friday. Er zijn flinke kortingen, exclusieve eenmalige aanbiedingen en veel meer. Houd de socials van de Westermarkt in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de verschillende acties bij de winkels.

Groenrijk Tilburg

Op zoek naar leuke spulletjes voor in huis of in de tuin? Ook bij Groenrijk Tilburg geven ze korting tijdens de Black Friday-week. Zo kun je online profiteren van 10 procent op de hele collectie of 20 procent korting op geselecteerde items. Ook in de winkel hebben ze de hele week diverse aanbiedingen.

Veel meer Black Friday acties

Overigens zijn er veel meer Black Friday acties. Bijvoorbeeld:

 • Bartels Hifi – TV – Domotica: tot 60% korting op luidsprekers, tot 40% korting op Hifi en audio, tot 25% korting op tv’s, tot 15% korting op platenspelers, tot 15% korting op beamers en veel meer.
 • 40% korting op verschillende artikelen bij ECCO
 • 25% korting op de volledige collectie (mu.v. galakleding) bij GENTS
 • 30% tot 50% korting bij Guts & Gusto
 • 20% korting op selecteerde merken bij Nelson
 • 20% korting op schoenen, kleding en accessoires bij Skechers
 • Tot 40% korting bij sneakerwinkel MentaStore

Shop lokaal

Ga jij deze week profiteren van Black Friday-deals. Onze oproep: shop lokaal en steun de Tilburgse ondernemers. Mocht je nog tips hebben voor Black Friday-deals? Stuur dan een mail naar info@tilburg.com. Dan vullen we de lijst aan.