Nieuws

Discover Workshops
Let op! Dit artikel is al 25 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Blijven innoveren in de wereld van ICT: Tredion organiseert Microsoft Discover Workshops bij Station88

ICT-dienstverlener Tredion heeft zich onlangs gevestigd in de bruisende Spoorzone. Met een gedreven team zorgen zij dat hun klanten altijd klaar zijn voor de toekomst. Daarnaast is deze next-level ICT partij één van de weinige ICT-bedrijven (gericht op MKB) die workshops op het hoofdkantoor van Microsoft mag geven. Een hele bijzondere prestatie. En het goede nieuws is dat ze deze workshops – in samenwerking met Station88 – nu ook speciaal voor Tilburgse bedrijven gaan verzorgen!

Zo krijg jij de kans om in enkele uren compleet meegenomen te worden in de mogelijkheden van Microsoft 365. Wist je bijvoorbeeld dat gemiddeld nog geen 5% van de mogelijkheden in Teams worden gebruikt? Met deze workshops wil Tredion inspireren, maar ook stimuleren om zaken vanaf morgen nog slimmer aan te pakken. Iets voor jou?

Microsoft Discover Workshops bij Station88

Na deze interactieve workshop heb je ervaren hoe het is om gebruik te maken van de werkplek van de toekomst. De sessie zal vooral de focus hebben op samenwerken in Microsoft Teams. Het doel is om jou genoeg inspiratie te geven om dingen vanaf morgen bij jouw organisatie nog efficiënter aan te pakken. Zo leer je werken met Microsoft 365 zoals Microsoft én Tredion het voor ogen hebben. Je krijgt antwoord op vragen als: wat is de werkplek van de toekomst? Of: hoe kun je slimmer, sneller en efficiënter gaan werken?

De eerstvolgende workshops vinden plaats op:

Deelnemen en meer informatie

Als één ding geldt in de wereld van IT, dan is het wel dat je moet blijven innoveren om mee te blijven groeien met alle mogelijkheden. Lees daarom meer over deze workshop op de website van Tredion en meld jezelf aan! Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Tredion doe je via LinkedIn of Twitter.