Bock-ila: Stadsbrouwerij Tilburg lanceert Eredivisie-waardig Lentebock

bock-ila stadsbrouwerij tilburg

Stadsbrouwerij Tilburg aan de Noordhoekring lanceert speciaal voor de promotie van Willem II een limited edition nieuw bier: de Bock-ila. Een Lentebock met tequila-supersub.

Hij lag al even te wachten in het vat, maar gisteravond beleefde het nieuwe limited-edition bier van Stadsbrouwerij Tilburg zijn entree. De Tilburgse, kleinschalige familiebrouwerij presenteert een nieuw Lentebock met tequila als substituut; de Bock-ila. “We zitten al tientallen jaren iedere week in het stadion en hoopten natuurlijk op promotie”, vertelt meesterbrouwer René Stenvert. “En als brouwer reken je dan natuurlijk ook op een mooi promotiebier.”

De Bock-ila

De Bock-ila wordt in Tilburg aan de Noordhoekring gebrouwen met 4 mouten, hop, gist, tequila en eikenhouten snippers. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,6%. De tequila zorgt voor een mooie, zachte laag onder het bier. Een echte supersub! Het bier is in gelimiteerde oplage (130 liter) gebrouwen en bij de brouwerij te verkrijgen, raadzaam is een belletje te plegen of een bericht te sturen via de social kanalen van Stadsbrouwerij Tilburg: @Stadsbrouwerijtilburg – info@stadsbrouwerijtilburg.nl – +31 6 30 65 02 27.

Een fles van 33cl is verkrijgbaar voor €5.13, een grote fles van 75cl voor €13. Een grote en een kleine fles samen koop je voor €18,96,-. “En uiteraard staat er voor de inspiratie achter het bier, Willem II-supersub Jeremy Bokila, een fles te wachten bij de brouwerij.”

Stadsbrouwerij Tilburg

Stadsbrouwerij Tilburg is een kleinschalige familiebrouwerij aan de Noordhoekring, waar je ook je eigen bier kan brouwen. Op dit moment wordt er hard aan de website gewerkt.