De herfst is in volle gang en wij houden ervan. Misschien is het weer niet favoriet, maar er is één ding dat alles goed maakt: herfstbock. Een donker biertje met de perfecte balans tussen bitter en zoet, het lekkerst in oktober en november. 

En wij zijn niet de enige die een goed bokbiertje kunnen waarderen. Tilburgse kroegen hebben volop activiteiten georganiseerd om de komst van het seizoensbiertje te vieren. Om het je wat makkelijker te maken: een paar tips waar je het beste bockbier in Tilburg kunt drinken. Houd je Untappd app erbij en proeven maar!

#1 BokToer Piushaven

Over hippe gebieden gesproken. Natuurlijk kun je de Piushaven niet vergeten als het om bokbier gaat. Voor €3,50 krijg je bij alle zaken in de Piushaven tijdens de BokToer een proefglaasje en een kleine bite.

#2 Sparen voor bokbier

Bier drinken loont! Tenminste, dat is het geval bij Café Slagroom tijdens het bokbierseizoen. Als je vijf bokbiertjes laat afstempelen op je strippenkaart, krijg je een gratis exemplaar van de tap. In totaal zijn er twaalf bokbiertjes dit jaar, dus je kunt nog even door.

#3 Boktober

Bockbiermiddag? Bockbierweekend? Niets ervan! Bij Café Bakker is het de hele maand Boktober. De wisselfusten maken plaats voor zeven verschillende bockbiertjes en zoals je gewend bent bij Bakker, alleen uit Nederland. De absolute aanrader deze herfst: de Sexy Motherbocker van Oersoep.

Dit mag je ook niet missen

Heb jij nog een tip die niet mag ontbreken? Laat het vooral even achter in de reacties.