Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 18 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bockbier kroegentocht, carnaval op het stadsstrand & meer: 8x uittips in Tilburg dit weekend!

De temperaturen dalen en helaas regent het iets vaker dan we de afgelopen maanden gewend waren: de herfst is nu écht begonnen. Reden om binnen te blijven? Uiteraard niet! Er is namelijk weer genoeg te doen in Tilburg dit weekend. Wij zetten de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Stadsstrand Beachy transformeert tot Kruikenstrand

Dit weekend wordt er carnaval gevierd bij Stadsstrand Beachy. Op zaterdag en zondag kun je op het festivalterrein bij meerdere area’s helemaal verkleed hossen. Ook komen er diverse carnavalsartiesten optreden. Denk aan Veul Gère, Lamme Frans, Zanger Kafke, de Alpenzusjes en veel meer. Er zijn nog een handjevol kaarten te koop.

#2: Rommelmarkt binnenplaats Barend Busnacstraat

Ben jij een liefhebber van een rommelmarkt? Dan ben je zaterdagmiddag in Tilburg-west te vinden. Op de binnenplaats van het appartementencomplex aan de Barend Busnacstraat (tegenover de huisartsenpost) staat een rommelmarkt op het programma.

#3: Modeshow gloednieuwe collectie in de Latenzo Girl Cave in Udenhout

Meiden die wel wat inspiratie kunnen gebruiken om de herfst- en wintergarderobe aan te vullen, zijn zaterdag in de Latenzo Girl Cave in Udenhout te vinden. Hier wordt een modeshow met verschillende topmerken georganiseerd. Er zijn bubbels en de eerste 20 kopende klanten krijgen een goedgevulde goodiebag van My Jewellery. Ook is er een cocktailproeverij.

#4: Wibi Soerjadi in de Reeshof

De Reeshof is een klassieke concertserie rijker: Reeshof Klassiek. En dus kun je dit najaar een divers klassiek programma in wijkcentrum De Grote Beemd verwachten. De serie wordt zaterdagavond afgetrapt met een uitvoering van niemand minder dan Wibi Soerjadi. Er zijn nog kaarten.

#5: Dwaalboktour in het Dwaalgebied

Liefhebbers van bockbieren opgelet: zondag staat de Dwaalboktour op het programma in het Dwaalgebied. Bij verschillende horecazaken in het Dwaalgebied kun je verschillende bockbieren met een bijpassende bite proeven.

#6: Tilburg Trappers – Crocodiles Hamburg

Tilburg Trappers speelt zondagmiddag wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander die middag is Crocodiles Hamburg. De wedstrijd begint om 15:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

#7: Pubquiz bij Café de Slijterij

Wil jij je zondagmiddag invullen met een leuke pubquiz? Dan ben je bij Café de Slijterij te vinden. Om 16:30 uur start hier een 2,5 uur durende pubquiz die leuk is voor je hele vriendengroep of familie. Je kunt in teams van 2 tot 6 spelers meedoen aan de pubquiz.

#8: Najib Amhali in de Schouwburg

Zondagavond staat cabaretier Najib Amhali op het podium in de Tilburgse Schouwburg. Dat belooft een avondje lachen, gieren, brullen te worden. De voorstelling start om 20:15 uur. Er zijn nog een heel beperkt aantal kaarten te koop. Daarvoor kun je het beste even naar de kassa van Schouwburg Concertzaal Tilburg bellen. PS. op maandag en dinsdag staat Najib ook nog op het podium.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slechts een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.