Boek nu de Typisch Tilburg Tour

U wilt uw werknemers of vrienden Tilburg op informatieve manier laten zien?
Dan is de Typisch Tilburg Tour een perfect uitje voor u! Door collega's Tilburg te laten beleven, werkt u op een informele manier aan de betrokkenheid van uw mensen met de stad waarin uw bedrijf of organisatie is gevestigd.

In één dag laten wij u de parels van de stad zien, afgewisseld met leuke activiteiten en culinaire stops. Zo kunt u bijvoorbeeld op één dag vanuit het Willem II stadion, via de kapel van Peerke Donders en de Tilburgse Moskee naar de lunch in het Midi Theater. In de middag kunt u naar de Schrobbelèr distilleerderij om de dag af te sluiten met een wedstrijd van Willem II.


Voorbeeldprogramma Typisch Tilburg Tour

10.00 uur

– Ontvangst in het Willem II stadion met koffie/thee en een Tilburgs Toepertoetje.
– Korte briefing van het programma door de projectleider van Events in Tilburg.
– Optioneel: rondleiding door het voetbalstadion.

10.30 uur

– Vertrek per luxe touringcar.

Tijdens de rondrit vertelt een gids leuke en interessante wetenswaardigheden over de stad Tilburg. De route kent onder andere volgende stops:
Woontoren Westpoint en de Stadsheer
Kapel van Peerke Donders
De Tilburgse Moskee
Het Paleis Raadhuis
Standbeeld van Koning Willem II

12.00 uur

– Lunch in het Midi Theater.

13.00 uur

– Voortzetting van de Tilburg Tour.

U maakt vooraf de keuze uit de onderstaande mogelijkheden

Bezoek en rondleiding aan het productieproces van Schrobbeler.
Bij Jonkers Distillers BV wordt u ontvangen in de de sfeervolle bar en proeflokaal. Een bijna 100 jaar oud familiebedrijf. Hier zult u de geschiedenis van deze typisch Tilburgse  likeur en het proces van grondstof tot eindproduct echt gaan beleven. U maakt een rondleiding door de distilleerderij van laboratorium tot productielijn en sluit dit geheel uiteraard af met een lekker glaasje Schrobbeler.

Of

Bezoek aan het Audax Textielmuseum Tilburg
Een bezoek aan het, onlangs geheel in een nieuw jasje gestoken, Textielmuseum, bestaat uit twee gedeelten.

U begint met een rondleiding, welke kan bestaan uit verschillende thema`s. De keuze van het thema gaat uiteraard in overleg. Een voorbeeld is de rondleiding

Vakmanschap en Ambacht. In deze rondleiding wordt er aandacht besteed aan de Wollendekenfabriek, de Stoommachine, het Textiellab, productontwikkeling en de eindproducten van het Textiellab.
Na de rondleiding krijgt u ruim de gelegenheid zelf de rest van het museum te bezoeken. Ook is er een leuke shop waar u veel verschillende eindproducten terugvindt.
Het Audax Textielmuseum Tilburg is een verrassend leuk museum. Zeer interactief en bruisend van alle activiteit zeker een bezoek waard.

Of

Bezoek en rondleiding in de Abdij Koningshoeve
La Trappe is een van de zeven bieren ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product' mogen voeren. De beste waarborg voor authenticiteit, receptuur en traditie. La Trappe is daarbij het enige Nederlandse Trappistenbier; de andere zes, namelijk Achel, Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle en Westvleteren komen uit België. Dit maakt La Trappe tot een wel heel bijzonder bier. En dat proef je ook. De toewijding, stilte en bezinning die binnen de kloostermuren heersen, komen tot uitdrukking in dit mooie product.
U kunt dit alles komen beleven, door een rondleiding mee te maken in deze bijzondere brouwerij. Na de brouwerij te hebben bezocht, wordt er een film getoond over het kloosterleven en het brouwersambacht.
Uiteraard sluiten we dit bezoek af met het proeven van zo een overheerlijke la Trappe trappist.

Of

Tilburg Telemission
Op Jacht naar het geheim van Willem II

16.00 uur
– Einde van het gekozen bezoek en rondleiding.

– Retour per touringcar naar het Willem II stadion.

16.30 uur

– Terugkomst bij het Willem II stadion
– Afsluitende borrel.

17.00 uur

– Vertrek.

Of Optioneel

Diner met aansluitend een bezoek aan een voetbalwedstrijd van Willem II of een ijshockeywedstrijd van de Destil Trappers.