Milo geeft lezing over het boek: ‘Wakker worden in het NU’ bij Het Zonnelicht

Op 1 december staat er bij Het Zonnelicht in de Lanciersstraat een boekpresentatie op het programma. Iedereen is welkom bij deze lezing/boekpresentatie en de toegang is gratis.

Over de boekpresentatie

Het meest belangrijke in het leven is wakker worden in het nu. Het leven is altijd in het huidige moment. Er bestaat niets anders.
Wat er ook gebeurt, wat je ook ervaart, voelt, denkt, doet-het is altijd nu. Als je denkt dat je voortdurende gedachtes, gebeurtenissen en ervaringen de waarheid zijn, loop je rond in een begrensd doolhof van lichaam en geest.

Zo zal de ketting van verleden, tijd en toekomst je herhalende belemmerende patronen laten herleven, die je alsmaar probeert te controleren.
Dit is dan ook de kern van het lijden onder de mensheid. De deur van de waarheid van het eenvoudige ‘Nu’ wordt in dit verhelderende boek geopend, zodat je meer en meer thuiskomt in je innerlijke tempel.

Milo zal je begeleiden langs het pad van ontwaken, uit de mistlaag van het lijden. Een diepgaand inzicht over de communicatie met het Bewustzijn wat je in werkelijkheid bent, zal zich onthullen. Praktische toepassingen, meditaties en de sleutels om samen te smelten met je authentieke diepste zelf in het nu, worden je aangereikt in dit transformationele boek.

Meer informatie:

Wil je erbij zijn? De toegang is gratis. Graag aanmelden op email: hetnucentrum@gmail.com