Bogey’s is terug met Bogey’s Ribs

Herinneren jullie het je nog, in het City center naast de V&D in de heuvelstraat, Bogey’s Pool & Eetcafé. Een heerlijk ongedwongen American style café waar je een fijn potje kon poolen, darten, tafelvoetballen maar ook heerlijk spareribs kon eten. Het was zo’n café waar je jezelf een hele avond kon vermaken. In verband met de herontwikkeling van het Pieter Vreedeplein , werden er op deze locatie in 2005 voor het laatst ribs gegeten. Maar daar komt verandering in, de Bogey’s Ribs zijn weer verkrijgbaar!

where to buy3

Nog steeds de lekkerste ribs
Bogey’s was beroemd om zijn spareribs en met name de Bogey’s Ribs, volgens velen zijn het de lekkerste ribbetjes ooit en men roept er nog steeds om! Velen van jullie zijn daar vast wel een keer geweest om die heerlijke spareribs te eten of af te halen om er thuis van te kunnen genieten. “Kon ik die Bogey’s Ribs nog maar ergens eten” horen we vaak!

Goed nieuws! De Bogey’s Ribs zijn weer  verkrijgbaar! Sinds kort is het uiterst geheime recept van de speciale marinade weer uit de kast gehaald en worden de heerlijke Bogey’s Ribs weer bereid!  Geen eetcafé en pooltafels maar Bogey’s Ribs die je kunt afhalen; lekker voor thuis of als snack voor op een feestje.

Wat missen we de Bogey’s Ribs
Het idee is geboren tijdens een BBQ met een aantal vrienden. “Mr Bogey” had voor hen een pan Bogey’s Ribs gemaakt en iedereen was zo enthousiast en de reactie van iedereen was; “Oh wat missen we de Bogey’s Ribs!”

En dat was niet de eerste keer dat hij dat hoorde; plannen werden gemaakt en uitgewerkt. Vroeger bij Bogey’s Pool & Diner konden de spareribs afgehaald worden met een salade, 2 sausjes en een zak friet erbij. Dat is nu anders. De Bogey’s Ribs worden recht uit de pan verpakt in porties voor 1 of 2 personen en zijn lekker lang houdbaar.

Je kunt dan zelf bepalen wat je er graag bij wil eten en wanneer je de ribbetjes wil eten!

Even opwarmen in magnetron of pan en smullen maar.

Genoeg ribs voor carnaval
De Bogey’s Ribs zijn af te halen bij slagerij Hein Hendriks in de Laarstraat te Tilburg. Met de naderende carnaval is “Mr Bogey” druk bezig om voldoende voorraad te hebben zodat de liefhebbers altijd een portie in de koelkast hebben staan. Het zorgt voor een goede bodem voor dat jij je in het carnavals gedruis gaat storten of voor een lekkere makkelijke snack na een dagje polonaise.

Tilburg.com mag in samenwerking met Bogey’s Ribs vijf porties voor 2 personen weggeven!  Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een portie van die heerlijke Bogey’s Ribs.  Meer informatie? Check:  Bogey’s Ribs facebookpagina, of  wil je informatie over mogelijkheden voor feesten en evenementen mail naar info@bogeys.nl