Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 78 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bokbierfestival op de Korte Heuvel, kijkje in het nieuwe Stadhuis & meer: 8x leuke uittips in Tilburg dit weekend

Er staat weer een prachtig weekend voor de deur. Er is namelijk weer van alles te doen en beleven in onze prachtige stad Tilburg. Benieuwd wat allemaal? We zetten de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Magazijnverkoop Bowls and Dishes

Tot en met zaterdag organiseert Bowls and Dishes een magazijnverkoop in Berkel-Enschot. Je profiteert van dikke kortingen op servies, woonaccessoires, pannen, keukentextiel, kook- en bakartikelen, kookboeken, borrelschaaltjes, serveerplanken en veel meer.

#2: Filmvertoning Greenboek bij Heyhoef Cinema

Woon jij in de Reeshof, wil je graag naar de bios maar heb je geen zin om naar de stad of Stappegoor te rijden voor een bioscoopfilm? Regelmatig worden er in het wijkcentrum bij Winkelcentrum Heyhoef filmavonden georganiseerd. Zo wordt vrijdagavond de film Greenbook vertoond tijdens Heyhoef Cinema.

#3: OpenStadhuis in het gerenoveerde Stadhuis

Het Stadhuis is de afgelopen jaren flink verbouwd. Op zaterdag nodigt de gemeente haar inwoners uit om een kijkje te nemen. Je kunt die dag genieten van allerlei activiteiten, waaronder exposities en live muziek. Ook is er de mogelijkheid om je trouwfoto opnieuw te laten maken op het bordes. Benieuwd wat er nog meer op het programma staat?

#4: Willem II – Sparta Rotterdam

Na een matige maand oktober waarin Willem II niet wist te winnen, wil de Tricolores november goed starten. Zaterdag is Sparta Rotterdam de tegenstander en de ploeg van Fred Grim kan de ondersteuning van het Tilburgse publiek goed gebruiken. Er zijn nog kaarten te koop en de aftrap is om 20:00 uur.

#5: Comedyavond bij Cinecitta

Zaterdag is het comedyavond bij Cinecitta. Er staat een leuke groep comedians tot je beschikking om je eens lekker aan het lachen te maken.

#6: Opbokken op de Korte Heuvel

Zondag kun je bij elf horecazaken aan de Korte Heuvel genieten van ruim 25 verschillende bokbieren van de tap. Bokbierfestival Opbokken staat dan namelijk op het programma. Ook worden er bijpassende hapjes geserveerd. Oftewel: een heerlijke besteding op de zondag.

#7: Talk of the Town reünie aan de Heuvelring

The Talk of the Town was letterlijk een begrip in Tilburg. Veel Tilburgers missen nog steeds de tijden van toen en dus wordt er dit weekend een Talk of the Town reünie georganiseerd. Niemand minder dan Ben Liebrand en DJ Franklin verzorgen de muziek.

#8: De Grote Red Je Reet Show bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Zin in een leuke voorstelling voor het hele gezin? Ga dan naar De Grote Red Je Reet Show bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Deze spannende livegame is een mashup va X-Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, Jackass en de 1,2,3 show voor 6 jaar en ouder.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slechts een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.