Boktober is begonnen: 6x bokbierevenementen in Tilburg

tilburg dit weekend uittips

Oktober is begonnen, het weer is druilerig, de bladeren vallen van de bomen: tijd voor bokbier! Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om naar de supermarkt of slijterij te gaan, een sixpackie bokbier te kopen en het thuis op de bank op te drinken. Maar het is natuurlijk veel leuker om met je vrienden de deur uit te gaan en samen bokbieren te gaan proeven. Er worden genoeg bokbierevenementen georganiseerd. 

#1: Biergarten herfstfestival

Boktober: dé maand om eens bourgondisch te genieten van bokbieren en andere lekkere speciaalbieren, heerlijke stoofpotjes/herfstgerechten, ongedwongen gezelligheid en tijdloze muziek bij Biergarten Tilburg Herfstfestival. Op 4 & 5 oktober vier je de herfst bij RAW in drie gethematiseerde area’s. Entree is geheel gratis!

#2: Opbokken op de Korte Heuvel

Op zondag 13 oktober staat de vierde editie van Opbokken op het programma. Op de Korte Heuvel geniet je van meer dan 25 verschillende bokbieren van de tap. Entree is helemaal gratis.

#3: Gôolse bocktour 2019

Wie houdt er nou niet van een biertjes proeven en hapjes eten? Dat dachten De Eetkamer, Bojangles, Mozes, Flanders en Renzo ook: deze restaurants organiseren namelijk op zondag 13 oktober een bocktour door het mooie Goirle.

#4: BokTrappen

Op zondag 20 oktober staat BokTrappen op het programma in de regio Tilburg. Tijdens deze fietstocht kun je jezelf naar negen verschillende horecazaken manoeuvreren om hier heerlijke bokbieren te proeven.

#5: Dwaalboktour 2019

Op zondag 20 oktober staat de Dwaalboktour op het programma. Bij zeven cafés in het Dwaalgebied kun je 14 bokbieren proeven. Deze kosten slechts €2,75 per stuk. Denk aan bieren van ’t Uitje, ’t IJ en Kaapse Brouwers.

#6: Piushaven Bocktour

Op zondag 3 november kun je culinair genieten van een heerlijk bokbiertje inclusief bite óf culinair gerechtje bij alle deelnemende horecazaken aan de haven. Laat je voor €5,- verrassen door een bockbiertje met bite of prikkel je zintuigen met een bokbiertje inclusief culinair gerechtje voor €7,-.

Meer bierevenementen

Komende tijd worden er ongetwijfeld een hoop bierevenementen aan onze agenda toegevoegd. Blijf daarvoor onze uit-agenda in de gaten houden.