Bomont breidt dames en herencollecties uit, stopt met kinderkleding!

Bomont, een vertrouwd en bekend Zeeuws modebedrijf bij vele in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland, kondigt aan het einde van het najaarsseizoen te stoppen met de verkoop van kinderkleding. Deze beslissing is een logische stap in de strategische keuze om mee te groeien met de ‘Bomont klant’. Lees meer! 

Sinds 1991 voorziet Bomont het hele gezin van hoogwaardige kleding voor dames, heren en kids. Met onder andere 150+ merken en een grote living collectie, 13 fysieke winkels + een succesvolle webshop, is er voor ieder wat wils. “In de laatste jaren zien we een behoefte verschuiving in de verkoop van de kledingcollecties, met de nadruk op het aanbod van de kinderkleding”, vertelt Ron Bouwman. Daarom vindt Bomont de perfecte aansluiting met het uitbreiden van de dames- en heren afdelingen zodat de klant kan blijven genieten van de service en keuze aanbod die zij van Bomont verwachten.

“Dertig jaar geleden kochten onze klanten voor hun kinderen veel in de maten 4 t/m 16 jaar en hiervoor hadden we een mooi merkenaanbod. We luisteren goed naar onze klanten en zien dat de kinderen van toen, nu een eigen identiteit en uitstraling vinden in onze dames en heren collecties. Alleen maar logisch dat we nu kiezen om dit nóg groters aan te pakken en de winkels hierop in te richten”, aldus Ron Bouwman.

Bomont verkoopt naast traditionele merken zoals Tommy Hilfiger, Vanguard en Geisha, ook steeds meer diverse merken die populair zijn bij de jong volwassenen zoals; Nukus, Zusss en PME Legend.

Naast deze veranderingen, blijft Bomont ook dicht bij zichzelf. Mede-eigenaar Nawish Baars legt uit: “Werkplezier en duurzame inzetbaarheid blijven de belangrijkste pijlers voor ons als familiebedrijf, ook in 2024. Persoonlijke service, passievolle collega’s en het aanbieden van een assortiment van dames- en herenkleding in combinatie met living is de essentie van ons bestaan”.

Momenteel zijn de verbouwingen al in volle gang. De voormalige kidsafdelingen van de winkels Kamperland, Domburg, Renesse, Etten-Leur, Goes en Middelburg worden komende weken bij de dames- en herenafdelingen getrokken. Je kan de laatste kindercollecties in de sale eind dit jaar nog vinden bij Bomont Renesse, Goes en Middelburg. Vanaf 2024 zal online de kindercollectie niet meer te vinden zijn.