Bomont na maandenlange verbouwing geopend in de Tilburgse binnenstad

bomont slider

Het was al even bekend dat de Zeeuwse modeketen Bomont zich in Tilburg zou vestigen. Na een maandenlange verbouwing is de winkel nu geopend. Het is de vierde winkel van Bomont in onze provincie. Lees snel verder. 

De winkel is gevestigd in de plint van het pas gerenoveerde stadskantoor. Oftewel: het straatje tussen de Stadhuisstraat en de Katterug. In de winkel kun je terecht voor een ruim aanbod aan dames- en herenkleding. Ook hebben ze een collectie aan leuke (woon)accessoires. De winkel is bijna 700 m2 en is daarmee het bezoeken meer dan waard tijdens je winkelrondje.

Eerder liet wethouder Dusschootten al weten blij te zijn met de komst van Bomont. “Ik ben ervan overtuigd dat Bomont een impuls gaat geven aan het kernwinkelgebied. Ons centrum maakt de laatste jaren een ware transformatie door en dit concern is daarin een prachtige aanvulling. Een nieuwe naam in Tilburg, in onze nieuwe winkelplint; wat wil je nog meer?!” Voor de eigenaar van Bomont – Ron Bouwman – is het openen van een winkel in Tilburg een mooie kans. “Met het vernieuwde centrum en een interessant winkelaanbod wordt winkelen in Tilburg enorm aantrekkelijk. We zijn geopend op een prominente plek in het winkelgebied, tegenover de Emmapassage en grenzend aan een belangrijke winkelstraat.”

Mooie merken

Bij Bomont kun je terecht voor verschillende mooie merken. Zo verkopen ze dameskleding van onder andere Airforce, Ichi, MAC, MSCH Copenhagen, Scotch & Soda, Superdry, Tommy Hilfiger en veel meer. Voor de heren heeft de winkel kleding van onder andere Calvin Klein, Cast Iron, PME Legend, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Vanguard in het aanbod.

Op zoek naar leuke (woonaccessoires)? Bomont Tilburg verkoopt onder andere de merken Barts, Embrace, Invisbelt, Legend, Marc & Marcs, Secrid, Xpooos, Zo en Zuss.

Kijkje binnen

Ben je benieuwd naar beelden van de opbouw van de winkel? Check dan onderstaand filmpje.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de winkel in Tilburg? Over alle merken die ze verkopen of de openingstijden bijvoorbeeld? Check dan snel deze website.