Bomvol festivalweekend in Tilburg: check hier de allerleukste uittips!

Het wordt weer een heerlijk festivalweekend in Tilburg. Er staan namelijk genoeg festivals op het programma. Ook worden er een hoop andere evenementen georganiseerd. Oftewel: voor ieder wat wils. Lees snel verder voor de weekend uittips van deze week!

Uitgelichte tips

Brew@theZoo in Safaripark Beekse Bergen

Op vrijdag en zaterdag staat er een bierfestival op het programma in Safaripark Beekse Bergen. Op een unieke locatie geniet je van speciaalbieren van diverse brouwerijen. De editie op zaterdag is uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn er nog een aantal kaarten te koop.

Feest In Het Park Festival in het Reeshofpark

In het Reeshofpark staat van vrijdag t/m zondag Feest In Het Park Festival op het programma. Vrijdag is gratis toegankelijk. Dan draaien Gerard Ekdom en Joepie Fourtie de platen. De zaterdag staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Artiesten als Snollebollekes, Django Wagner en John West treden op. Op de zondag geniet je van urban tunes. Zo staan Freddy Moreira en Johnny500 op het podium. Ook Emma Heesters komt langs. Er zijn nog kaarten te koop.

Eastlake Festival in Goirle

Liefhebbers van techno, house en guilty pleasures zijn zaterdag bij de Oostplas in Goirle te vinden. Daar staat Eastlake Festival namelijk op het programma. Er zijn nog tickets te koop voor het festival.

Tilburgs Bierfestival op de Heuvel

Op de Tilburgse Heuvel staat aanstaande zondag het Tilburgs Bierfestival op het programma. Brouwerijen uit binnen- en buitenland presenteren hun lekkerste bieren. Extra fijn: de entree is helemaal gratis.

Meer toffe uittips

Vrijdag 24 juni 2022

Zaterdag 25 juni 2022

Zondag 26 juni 2022

Meer informatie

Wil je meer leuke uittips? Of weten wat er de komende periode allemaal te doen is in de regio Tilburg? Check dan snel onze uit-agenda!