Nieuws

Samenwerking
Let op! Dit artikel is al 146 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bonheur Horeca Groep en I&L Logistiek werken samen en brengen vrijmibo’s, lunches en diners naar medewerkers toe!

Deze onwerkelijke tijd vraagt creatieve, vernieuwende oplossingen. Bonheur Horeca Groep en I&L Logistiek zijn een samenwerking gestart door lunchpakketten, borrels en diners bij medewerkers thuis te bezorgen. Want wat doe je wanneer die belangrijke lunch opeens van achter de laptop moet? Of de vrijdagmiddagborrel naar de zolderkamer wordt verplaatst? Dan kom je naar de mensen toe.

Verrassende gastvrijheid aan huis

Bonheur Horeca Groep en I&L Logistiek zijn een samenwerking gestart waarbij de smakelijke lunchpakketten, borrels en diners van Bonheurs direct bij medewerkers van bedrijven thuis worden afgeleverd. De representatieve bezorgers van I&L Logistiek bezorgen de ultra-verse producten snel, veilig en vriendelijk aan huis. De zilvergrijze bezorgvoertuigen zijn herkenbaar en voorzien van een actieve koelinstallatie. Zodat de temperatuur en daarmee de kwaliteit van de producten tijdens het transport optimaal in stand blijft. Van een lekkere, verse lunch, maaltijd of borrel van achter hun laptop thuis.

Samenwerking

Beide bedrijven streven absolute topkwaliteit na en vinden elkaar in gastvrijheid en ontzorging. Uniek is dat de hoogwaardige producten snel en op het gewenste moment afgeleverd worden door héél Nederland. Een perfect partnership van twee Tilburgse bedrijven in een opmerkelijke tijd die zo gastvrijheid op afstand mogelijk maken!

Klik hier voor meer informatie over de bezorging van de lekkerste lunch, maaltijd of borrel aan huis van Bonheur Horeca Groep, of kijk hier voor meer informatie over de bezorgdienst van I&L Logistiek.