Nieuws

Let op! Dit artikel is al 279 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bonheur Horeca Groep kondigt met persconferentie creatieve initiatieven aan: culinaire wandelingen, soeperieur, drive-thru’s en meer

De prijs voor de meest creatieve wijze van omgaan met de coronamaatregelen gaat naar… Bonheur Horeca Groep. Want hoewel het niveau wat betreft creatieve ideeën in Tilburg hoog ligt, overtreft Bonheur deze door op vrijdagmiddag een eigen persconferentie te geven. Eigenaren Tim Wijdemans & Nicky Foesenek verwijzen hiermee (met een knipoog) naar de persconferenties van premier Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Tijdens de persconferentie – compleet met tolk – legt Bonheur Horeca Groep de routekaart voor de komende periode uit. Oftewel: de verschillende creatieve concepten die ze ondanks de horecasluiting kunnen doorvoeren om toch te blijven ondernemen. Zo kan heel Tilburg (maar ook Bourgondiërs van daarbuiten) blijven genieten van de creativiteit van Bonheur Horeca Groep.

Want: hoewel de verschillende locaties van Bonheur dicht zijn, zien ze nog voldoende mogelijkheden om te kunnen blijven ondernemen. We zetten de verschillende concepten op een rijtje.

Vijf coronaproof concepten van Bonheur

#1: Soeperieur

Cuisinier Ralph Blaakenburg van Bonheur Horeca Groep heeft vier verschillende maaltijdsoepen gemaakt, waarvan er eentje vegetarisch is. De soepen zijn af te halen bij Auberge du Bonheur, Grotto en online te bestellen via de website.

#2: 1712 productlijn wordt uitgebreid

Wist je dat La Nouvelle Auberge een eigen productlijn heeft met verschillende producten uit het sterrenbos in de oude Warande? Bij dezen. Deze 1712 productlijn wordt uitgebreid met koffie, thee en honing. De productlijn bestaat daarmee inmiddels uit zeven producten. De producten zijn vanaf 1 november te koop bij Auberge du Bonheur of bij Ollie’s Brandstore in de Tuinstraat. Ook leuk om als cadeau te geven.

#3: Drive-thru met kerstboxen voor particulieren

Tijdens kerst kun je thuis genieten van een restaurantwaardig diner. La Nouvelle Auberge biedt namelijk verschillende kerstboxen aan. Denk aan een uitgebreid kerstontbijt, -lunch of viergangendiner. De box is af te halen in de kerst drive-thru bij Auberge du Bonheur nadat je deze online hebt besteld. De boxen zijn zo samengesteld dat het voor iedereen mogelijk is om de gerechten te bereiden.

#4: Kerst drive-thru voor de zakelijke markt

Bonheur Horeca Groep speelt ook in op de zakelijke markt. In december kun je de kerst drive-thru bij Auberge du Bonheur namelijk afhuren om je collega’s te verrassen. De drive-thru is volledig naar eigen smaak in te richten inclusief branding van jouw onderneming. Check de website van Bonheur voor meer informatie. Ze denken graag met je mee over de mogelijkheden.

#5: Warandeling

Gedurende deze periode ziet de Oude Warande er natuurlijk prachtig uit. Daar speelt Bonheur Horeca Groep op in met de Warandeling. Je kunt een wandeltocht doen van 2 of 5 kilometer en ondertussen geniet je van culinaire gerechtjes bij bijvoorbeeld Grotto of de Faculty Club. Je betaalt €24,95 voor een aperitief, amuse en drie take-away gerechtjes. Voor kinderen is een aangepast programma + een bingo.

Reserveren kan door te mailen naar sales@bonheurhorecagroep.nl of te bellen naar 013-4686942.

Meer informatie

Wil je meer informatie over bovenstaande concepten? Check dan vooral de website van Bonheur Horeca Groep.