Bonheur Horeca Groep, Mexx international en Aannemersbedrijf van Wijlen strijden om de BOV-Trofee 2021

Junior BOV-trofee

De Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee wordt binnenkort weer uitgereikt. Inmiddels zijn de drie finalisten bekend. Bonheur Horeca Groep, Mexx international en Aannemersbedrijf van Wijlen gaan de strijd met elkaar aan om de winnaar van dit jaar te worden. De BOV-trofee wordt op 4 november uitgereikt.

Nog drie kanshebber op de BOV-trofee

De finalisten van de BOV-Trofee 2021 zijn bekend! De drie kanshebbers zijn na selectie door een onafhankelijke jury verkozen. De groep bestond uit zes genomineerde ondernemingen. op 4 november 2021 strijden Bonheur Horeca Groep, Mexx International en Aannemersbedrijf van Wijlen met elkaar in het Tilburgse Koning Willem II Stadion om de felbegeerde trofee. De organisatie van de BOV-Trofee wenst de finalisten succes toe.

Het thema van de BOV-Trofee 2021

De BOV-Trofee 2021 staat in het teken van het thema: van betekenis. Het thema sluit naadloos aan op de actuele ontwikkelingen van de betekeniseconomie én op de periode waarin we ons bevinden. Ondernemers en hun ondernemingen worden afgerekend op de waarde die zij toevoegen aan de maatschappij als geheel. Zingeving staat centraal: hoe maakt een ondernemer zijn toegevoegde waarde inzichtelijk, wat is die toegevoegde waarde en waarom heeft dat meerwaarde? Vraagstukken die actueler zijn dan ooit in een tijd waarin het bestaansrecht van een onderneming afhangt van de betekenis die deze heeft. Dat staat centraal in dit thema. Bovendien geeft de prijs hiermee een knipoog naar zichzelf: een trofee van betekenis.

Meer informatie

Voor extra informatie over de organisatie, sponsoren of het de finalisten kan je terecht op de website van de BOV-Trofee 2021.