Booming Business tijdens BOV Uitreiking

Het is hét netwerk evenement uit de regio Midden-Brabant: de BOV Uitreiking. Donderdag 6 november vindt voor de vijftiende keer het uitreiken van de eervolle BOV-Trofee plaats in de Koepelhal. Er zijn zes genomineerde bedrijven en het thema dit jaar is ‘Booming Business’. 

Beste Ondernemers Visie

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is opnieuw in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. De jury speelt daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema,‘Booming Business’. Inmiddels is de BOV-Trofee voor Midden-Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Ieder jaar komen hier ruim 800 bezoekers op af.

Genomineerden

De zes genomineerde bedrijven zijn zeer verschillend, maar hebben allen kenmerken van ‘Booming business’ zoals vooroplopen in innovatie, aandacht voor keten management en internationalisering.

Op basis van interviews op de avond van de BOV-Trofee uitreiking op 6 november wordt door de jury uit de drie finalisten, de winnaar van de BOV-Trofee 2014 gekozen. Bij deze beoordeling is in het bijzonder gekeken naar de mate waarin de ondernemer en de onderneming zich onderscheiden in het thema ‘Booming Business’. Meer informatie over de BOV uitreiking vind je op www.bov-trofee.nl.