Börek, verse Turkse pizza en een onbeperkt ontbijtbuffet: Hizmet is officieel open

Hizmet

Ze hebben ons behoorlijk lang in spanning laten wachten: de eigenaren van Hizmet op de hoek van het Piusplein. Al sinds mei 2017 hing er een bordje voor het raam met de woorden: coming soon. Maar nu, twee jaar later, is de Turkse broodjeszaak toch echt up and running. Wij namen een kijkje!

Op de dag voor de Tilburgse Kermis ging Hizmet open. De Hizmet-locatie op de hoek van het Piusplein is overigens niet de eerste in Tilburg. Aan de Westermarkt vind je ze ook. Daarnaast heeft de Turkse broodjeszaak locaties in onder andere Eindhoven en Breda.

Specialiteiten

De zaak heeft een aantal specialiteiten: de Turkse pizza’s worden bijvoorbeeld helemaal zelf gemaakt en ook de deeggerechten (zoals börek) worden in de eigen bakkerij gemaakt. Daarnaast vinden de werknemers zelf de kip van Hizmet erg lekker. Bijvoorbeeld op een broodje of dürüm.

Ook leuk om te weten: vanaf midden/eind augustus start Hizmet met een onbeperkt Turks ontbijtbuffet. Waar je dan aan moet denken? “Bijvoorbeeld Turkse worst, salami, feta kaas en deeggerechten,” vertelt de bedrijfsleider. Je kunt er straks ontbijten van 08.00 uur tot circa 13.30 – 14.00 uur.

Hizmet

Extra info

Mocht je benieuwd zijn naar de hele menukaart, check dan even deze link. Hizmet is overigens elke dag geopend van 08.00 tot 21.00 uur.