Borrelen, lekkere hapjes en meer: BoulesBitesBar steekt jeu de boules in modern jasje

De vakantie zit er helaas al weer op. En dus maken de Spaanse costa’s, Franse camping en Italiaanse huisjes weer plaats voor ons mooie Tilburg. Maar wat kan ervoor zorgen dat jij het vakantiegevoel langer vasthoudt? Juist, dingen doen die je op vakantie ook doet. Eten, drinken en misschien een leuke (camping)sport. Jeu de Boules bijvoorbeeld. 

Want jeu de boules staat natuurlijk bij uitstek bekend als spel om te spelen in de zomer. Maar nu de herfst (helaas) in zicht is, kan het zijn dat de weersgoden ons wat minder gezind gaan zijn. Gelukkig kun je dan in Tilburg nog steeds genieten van een leuke pot jeu de boules met vrienden, familie en collega’s. BoulesBitesBar – een prachtige horecazaak van 1100 m2 in het centrum van Tilburg – staat namelijk voor je klaar om je te ontvangen voor een leuke middag of avond uit.

Spelplezier onder genot van een hapje en drankje

BoulesBitesBar staat garant voor plezier en gezelligheid voor jong en oud. Op meerdere banen kun je met vrienden, collega’s en/of familie genieten van een potje jeu de boules onder het genot van een hapje en drankje. Geen liefhebber van het spel? Kom dan gewoon langs voor een hapje en een drankje.

Ook hebben ze bij BoulesBitesBar veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsuitje, een familieweekend of teamactiviteit: ze hebben talloze mogelijkheden om er een top dag van te maken.

boulesbitesbar

Jeu de boules baan huren

Wil jij met een groepje vrienden een baan huren bij BoulesBitesBar? Dat kan voor €21,- per uur. Het advies om met maximaal tien personen per baan te spelen. Reserveren kan via deze website. 

Tip: zorg dat je iets eerder aanwezig bent zodat je de spelregels alvast kunt doornemen en je eerste drankje kunt bestellen.

Food & drinks

Een pot jeu de boules maakt hongerig en dorstig. Ook daarin kun je het vakantiegevoel helemaal vasthouden bij BoulesBitesBar. Ze serveren namelijk verschillende lekkernijen. Van luxe borrelplanken tot hotdogs en van hamburgers tot pokébowls en veel meer. Ook hebben ze verschillende desserts op de kaart staan.

Goed om te weten: je hoeft niet per se een baan te huren om te komen eten of borrelen. Borrelen inderdaad. Want BoulesBitesBar heeft een bar met uitgebreide bier-, wijn- en cocktailkaart. Zo ontbreekt het je aan niks voor een leuk avondje uit.

boulesbitesbar

Meer informatie

Wil je meer informatie over BoulesBitesBar? Check dan de website. Voor actuele informatie kun je ze het beste volgen op Facebook en Instagram.