Borrelplanken, cocktails en een potje jeu de boules: BoulesBitesBar aanwinst voor de stad!

BoulesBitesBar

Wil je een keer een gave twist geven aan je borrel- of cocktailavondje in de stad? Neem dan eens een kijkje bij de gloednieuwe BoulesBitesBar. Bij de zaak, die begin december opende in de binnenstad, kun je namelijk een middag of avond borrelen en jeu-de-boulen in één. De eeuwenoude sport is bij BoulesBitesBar in een nieuw jasje gestoken, met ruim 1.100 m² aan jeu de boules banen met een hele hippe uitstraling!

Tip: ga eens een kijkje nemen tijdens de kerstvakantie. BoulesBitesBar Tilburg staat garant voor een middag/avond plezier en gezelligheid voor jong én oud. Ook leuk voor de hele familie dus!

Boules

BoulesBitesBar

Je huurt een jeu de boules baan voor maar €21,- per uur en BoulesBitesBar adviseert om met maximaal zes personen per baan te spelen. Je kunt een baan online reserveren per tijdvak van een uur (start altijd op het hele uur). Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog even de spelregels van te voren door kunt nemen. Wil je overigens nu alvast wat meer over de spelregels weten? Lees deze dan hier.

Bites

BoulesBitesBar

Naast een potje jeu-de-boulen kun je, zoals de naam verraadt, ook een heerlijk hapje eten bij BoulesBitesBar. Denk hierbij aan luxe borrelplanken, hotdogs, hamburgers, pokébowls, desserts en nog veel meer. Je hoeft overigens geen baan te huren om een hapje te komen eten. Je kunt ook gewoon langskomen zonder te boulen. Wil je het menu van de bar vast bekijken? Check deze hier.

Bar

BoulesBitesBar

Last but not least: je kunt bij BoulesBitesBar ook terecht voor een lekker drankje. Zo bieden ze vele speciaalbieren en buckets aan, maar ook cocktails, mocktails, gin & tonics en diverse wijnen. Bestel er een lekker borrelhapje bij en je avond is helemaal compleet! De drankkaart van de bar vind je via deze link.

Wil je meer weten over de nieuwste aanwinst van Tilburg? Neem een kijkje op de website! De zaak is tijdens de kerstvakantie geopend, met uitzondering van 25 december (Eerste Kerstdag), 31 december (oudejaarsdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag).