Borrels, feestjes en meer: Entrepot opent in voormalige De Living aan de Oude Markt

De Living – de prachtige horeca locatie achter Anvers en The Fat Greek – verdwijnt helaas. De eigenaren van The Living hebben besloten om zich volledig te focussen op The Fat Greek waar ze ook eigenaar van zijn. Gelukkig heeft de industriële locatie meteen een opvolger: Entrepot. 

In het circa 100 jaar oude authentieke monumentale industriële pand was na de Eerste Wereldoorlog een bakkerij gevestigd. Daarna hebben er nog een gieterij voor religieuze beelden en een wolfabriekje in gezeten. In 2002 werd de zaak omgebouwd door Anvers tot prachtige borrellocatie. Nu de eigenaren van De Living stoppen, komt de locatie weer in handen van Anvers. Ze zijn inmiddels begonnen met de ruimte klaar te maken voor besloten borrels, feestjes, recepties, diners, bedrijfsevenementen, miniconcerten, thema-avonden en meer. De ruimte is – afhankelijk van de aard van de gelegenheid – geschikt voor het ontvangen van gezelschappen tot ruim 150 personen.

Het is (mede door de huidige lockdown) nog niet bekend wanneer Entrepot haar deuren gaat openen. Hierover zal Anvers wanneer het kan informeren via hun social media kanalen. Wel is het mogelijk om alvast vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden van Entrepot. Dit kan door te mailen naar info@anvers.nl.

Anvers ondanks sluiting nog vol positieve energie

Uiteraard balen ze bij Anvers ook van de huidige horecasluiting. Toch blijven ze vol energie ondernemen en doen ze er alles aan om straks weer gasten in de watten te kunnen leggen. Tot die tijd kun je ze blijven steunen door bij de zaak aan de Oude Markt te bestellen. Zo kun je er heerlijke lunchgerechten bestellen en hebben ze ook een fantastische avondkaart. Check vooral het take-away menu van Anvers.

Nieuwsgierig naar meer informatie over Entrepot? Check dan dit artikel.