BORT-prijs is uitgereikt aan Tilburgs bedrijf Pondres

BORT

Voor de 26e keer is de BORT-prijs uitgereikt: een onderscheiding voor een bedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen Tilburg. Van de drie genomineerden Leseman Car Care, Pondres, Vollenhoven Olie ging Pondres er met de BORT-prijs 2020 vandoor!

Lokaal ondernemen

Lokaal ondernemen is een belangrijke pijler bij Pondres. Het Tilburgse bedrijf verzorgt al ruim 60 jaar voor persoonlijke klantcommunicatie, zowel offline als online. Met als belangrijke tak fulfilment, het logistieke proces van bijvoorbeeld webshops. In haar dienstverlening werkt Pondres graag met lokale partners, waaronder andere ondernemers en de gemeente Tilburg.

CFO Maarten Wolters licht toe: “Samenwerken en samen groeien hebben voor mij prioriteit. Ik geloof in de kracht van een lokale netwerkeconomie. Dit alles met een gezamenlijk doel: elkaar versterken en tot duurzame, innovatieve oplossingen te komen. Samen vernieuwen, oplossingen bedenken op het gebied van IT en voor iedereen een kans creëren op de arbeidsmarkt. Daar maken wij ons bij Pondres sterk voor.”

Deze regionale focus is niet onopgemerkt gebleven. Pondres werd voorgedragen door collega-ondernemers voor de BORT-prijs 2020. En na een uitgebreide screening beoordeelde de jury dat Pondres het hoogst scoorde op het gebied van maatschappelijk betrokkenheid en de toegevoegde waarde voor de stad. Wolters: “We zijn er trots op om een bedrijf voor én door Tilburgers te zijn. Deze prijs is daar een prachtige blijk van waardering van!”

Over Pondres

Pondres maakt persoonlijke en relevante communicatie. Via het beste kanaal en op het juiste tijdstip; allemaal volledig afgestemd op de behoeften, voorkeuren en interesses van de individuele ontvanger. Ook zorgen zij voor pakkend, persoonlijk fulfilment van goederen en (digitale) documenten. Met als resultaat een optimale customer journey, betere klantbeleving en dus een hogere ROI voor de klanten.

Over BORT

Zeven Vitaal verenigingen (de parkmanagementverenigingen op de Tilburgse bedrijventerreinen), Bedrijvenpark Enschot en TOP013 zijn vanaf 1 januari 2019 de leden van federatie BORT. Meer dan 1000 bedrijven zijn indirect aangesloten via de Vitaal-verenigingen of TOP013. Het doel van BORT is het behartigen van de belangen van de in de gemeente Tilburg gevestigde business-to-business ondernemingen.