Boulderhal Block013 Bedrijf van de Maand oktober

bedrijf van de maand tilburg

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand (#BedrijfvdMaand) en ontvangen van wethouder Erik de Ridder een prijs. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Nou, door als typische Tilburgers de mouwen op de stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Bedrijf van de Maand oktober

Bedrijf van de Maand oktober 2016 is Boulderhal Block013: dit bedrijf is er gekomen door de samenwerking van vier ondernemers die eerder in Utrecht ervaring opdeden én bij de Nederlandse bouldertop horen. Zij zagen een groot potentieel en brachten deze sport naar Tilburg. Ze vonden een karakteristiek en industrieel pand om zich in te vestigen: Fabriek59. Dat dit initiatief een schot in de roos is, blijkt wel uit de grote belangstelling voor de sport. Gefeliciteerd!

Het complex Fabriek59, eigendom van Greg Kalfus, is een fraai voorbeeld van herontwikkeling en herbestemming van oud “industrieel erfgoed” in de Kanaalzone. Een oud textielverwerkingsbedrijf met drie generaties en inmiddels een groot scala aan hippe bedrijven herbergt.

https://youtu.be/nZJ9dwMgTS4?list=PLvSvuhDZJOcLbNsdRmuen1FPnXnIu8eGU