BoulesBitesBar viert de zomer met bier voor een euro en voordelig jeu-de-boulen!

De hele zomer kun je bij BoulesBitesBar genieten van een tapbiertje Birra Moretti voor €1,-. Ja, je leest het goed. Bier voor een euro! Of je nu aan de bar komt zitten, een hapje komt eten in het restaurant of komt jeu-de-boulen, een tapbiertje Birra Moretti kost je maar één euro! Lees snel verder.

Een biertje voor €1,-: het lijkt iets van vroeger te zijn. Maar toch is BoulesBitesBar de actie gestart. Eigenaar Jules verwacht grote drukte door de actie: “Vooral met de warmte en de studenten die langslopen verwachten we dat de actie flink zal aanslaan.” De actie is in samenspraak met twee studentenverenigingen uit Tilburg opgezet. “Als het straks winter is, hopen we dat de studenten ook eens terug komen wat wat vrienden. We laten komende zomer iedereen zien hoe mooi het hier is, ook voor studenten. Of je nou komt jeu-de-boulen, genieten van een speciaalbiertje, een plankje met allerlei lekkers of een goede wijn: er is hier voor iedereen wat wils.”

Lopende acties

Naast dat je tot en met 4 september bij BoulesBitesBar een Birra Moretti kunt bestellen voor één euro, hebben ze ook een actie om nu extra voordelig een uur te komen jeu-de-boulen. Je betaalt nu €10,- aan baanhuur per uur in plaats van €24,-. Als je de kortingscode ZOMERACTIE gebruikt bij het reserveren, dan wordt de korting automatisch toegepast.

Over BoulesBitesBar

BoulesBitesBar is een unieke horecabeleving waar je met je vrienden, familie of collega’s een geheel nieuwe ervaring opdoet. De combinatie van jeu de boules, eten, drinken en gezelligheid in een urban ambiance van 1100 m2. Ideaal om te bezoeken met een voor groep, verjaardag, personeels- of bedrijfsuitje. Meer informatie over BoulesBitesBar? Check dan de website.