BoulesBitesBar opent op 1 juni haar deuren voor een hapje, drankje of potje Jeu de Boules

jeu de boules

Vanaf maandag 1 juni mag de horeca weer open. Ook BoulesBitesBar heropent op maandag 1 juni de deuren. Op die dag kunnen er weer gasten worden ontvangen voor een hapje, een drankje en uiteraard een potje Jeu de Boules.

Coronaproof

Natuurlijk houdt ook BoulesBitesBar zich aan de richtlijnen van het RIVM en wordt de bar coronaproof gemaakt. Zo wordt er gezorgd voor een extra groot terras om hier toch nog onvergetelijke zomeravonden mee te maken. Omdat de BoulesBitesBar de klanten zo heeft gemist zijn ze de gehele maand juni ook op maandagen en dinsdagen geopend.

Over BoulesBitesBar

De ultieme combinatie van borrelen, Jeudeboulen en gezelligheid! Jeu de boules is allang niet meer stoffig en de jonge generatie heeft de sport herontdekt. Zodoende is BoulesBitesBar een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest of familie-uitje. Een beleving voor jong en oud. Troef elkaar af met je beste worp! Speel Jeudeboules op boules banen of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje.