Bourgondisch flaneren: Tilburgse horecaondernemers organiseren culinaire ‘stiefeltocht’ door de stad

Tilburgse Stiefeltocht

Bourgondisch genieten tijdens een culinaire wandeltocht door Tilburg? Dat kan tijdens de Tilburgse Stiefeltocht. Een concept dat is bedacht door vier Tilburgse horecaondernemers. Je wandelt langs verschillende restaurants en geniet daar van een drankje en culinair hapje. Allemaal in een actueel thema. Op zondag 6 november staat de eerste Tilburgse Stiefeltocht op het programma. Het thema ‘wild’ staat dan centraal. Lees snel verder. 

Hoe het werkt

Heel simpel! Je koopt online een ticket voor €50,-. Met dat ticket kun je op zondag 6 november tussen 12:00 en 17:00 uur terecht bij vier Tilburgse horecazaken. Namelijk Eethuis Twintig aan de Piushaven, Rosalie aan de Korte Heuvel, Gastrobar RIX aan het Piusplein en de Harmonie in de Stationstraat. Je bepaalt helemaal zelf in welke volgorde je langs de diverse zaken loopt. Maar bij iedere horecazaak geniet je van een spectaculair gerechtje en een consumptie. Kortom, een ontspannen, toegankelijke, culinaire en onbezorgde middag die in het teken staat van bourgondisch flaneren. De gerechtjes hebben allemaal de grootte van een voorgerecht.

Aankomende edities

Inmiddels staan er drie edities gepland. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Zondag 6 november 12:00 – 17:00 uur: thema ‘wild’
  • Zondag 8 januari 12:00 – 17:00 uur: thema ‘New Year’s Eve’
  • Zondag 12 februari 12:00 – 17:00 uur: thema ‘carnaval’

Meer informatie

Wil je meer weten over het concept of kaarten bestellen? Bekijk dan snel de website voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle aankomende edities? Volg dan deze Facebook-pagina.