Bouw, accountmanagement & meer: check de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Het paasweekend zit erop. Mogelijk heb jij de extra vrije dag(en) gebruikt om na te denken over je toekomst. Tot de conclusie gekomen dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je hier wellicht aan het goede adres. Wij zetten namelijk ook deze week weer de leukste vacatures van hele toffe werkgevers in de regio Tilburg voor je op een rijtje. 

Uitgelichte vacatures

BLD Bouw & Interieur zoekt ervaren bouwmedewerkers

Heb jij ervaring in de bouw en sta jij te popelen om aan de slag te gaan? BLD Bouw & Interieur zoekt per direct bouwmedewerkers. BLD is gespecialiseerd in het volledig renoveren en verbouwen van woonhuizen. Met een vast team nemen ze het hele traject uit handen. Werkzaamheden waar je aan moet denken? Slopen, timmerwerk, leidingen leggen, metselen, tegelen, schilderen en interieur afwerking. Oftewel: een échte allrounder.

Van Geloven zoekt key accountmanager retail

Wil jij als accountmanager verantwoordelijk zijn voor strategische groeiklanten (waaronder Ahold) bij de grootste snackfabrikant van Europa? Dan is deze vacature iets voor jou! Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg ben je voor Van Geloven verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van grote retailklanten. Het doel is om met commerciële strategieën duurzame omzet en rendement te realiseren.

Stadscafé Brick zoekt bedieningsmedewerk(st)ers

Ben jij sociaal en wil je graag in de horeca werken? Stadscafé Brick is op zoek naar enthousiaste bedieningsmedewerk(st)ers. Je neemt bestellingen op, adviseert gasten, zorgt voor een nette zaak en zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen in het knusse café met mooi terras. Zit gastvrijheid in jouw DNA en heb je een representatieve uitstraling? Ben je flexibel inzetbaar (ook in de avonduren en weekenden) en vind je het leuk om samen te werken?

Meer leuke vacatures

Uiteraard zijn er veel meer leuke vacatures beschikbaar in de regio Tilburg? Hieronder een klein overzicht.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Benieuwd? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden