Bouw kantoorpand Zwijsen in Spoorzone officieel van start

Afscheidnemend wethouder Marieke Moorman slaat 'laatste eerste paal'

In de Tilburgse Spoorzone start binnenkort de bouw van een nieuw kantoorpand op het voormalige terrein van Uitgeverij Zwijsen. De ontwikkelende partij, Fraterstraat BV, is een samenwerking tussen VolkerWessels dochteronderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling en M7 Development. Onlangs werd bekend dat er definitief twee huurders zijn voor de nieuwbouw: het UWV en de gemeente Tilburg.

De directie van Fraterstraat BV, het UWV en de gemeente Tilburg nodigen u van harte uit om op
donderdag 31 oktober aanwezig te zijn bij de officiële start van de bouw aan de Burgemeester Brokxlaan in Tilburg.

Deze bijzondere gelegenheid valt samen met het vertrek van de wethouder Spoorzone, Marieke Moorman. Zij start op 1 november als burgemeester van de gemeente Bernheze. Omdat zij zich de laatste jaren enorm heeft ingezet voor de Spoorzone, combineren wij de feestelijkheden, onder het motto: 'Marieke Moorman slaat haar laatste eerste paal in Tilburg!'.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.30uur           Ontvangst
15.00uur           Aankomst Marieke Moorman
                        Officiële starthandeling
                        Toost
16.15 uur Einde programma

LET OP: Voor Marieke Moorman is deze officiële starthandeling een verrassing. Het zou fijn zijn als u dit voor haar stil kunt houden en uiterlijk om 14.50u aanwezig kunt zijn. Zo kan zij door alle aanwezigen hartelijk worden ontvangen.

Als u met de auto komt, kunt u het beste parkeren in de Knegtel-garage, naast de bouwlocatie. Direct onder het spoor aan de Gasthuisring kunt u aan de rechterkant het bouwterrein betreden richting de bestaande bouwkeet. Wij verzoeken u wel rekening te houden met de keuze van uw schoeisel.