BOV – Trofee ‘BOOMING BUSINESS’ : De Nominaties

Dit jaar wordt voor de 15de keer de Beste Ondernemers Visie (BOV) Trofee voor Midden Brabant uitgereikt. Vrijdag 25 april heeft het juryoverleg plaatsgevonden bij de Brabants Ontwikkelings Maatschappij (BOM), onder leiding van prof. Theo Verhallen, waarna de zes genomineerden zijn geselecteerd. De uiteindelijke finale zal begin november plaats vinden.

Inmiddels is de BOV-Trofee voor Midden-Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Ieder jaar komen hier ruim 900 ondernemende bezoekers op af. De initiator van de BOV-Trofee is de Junior Kamer Hart van Brabant. Dit jaar is het thema ‘Booming Business’. De volgende 6 bedrijven zijn genomineerd: ECO Steamgroup, Axon, Basiq Dental, MTD Nederland, Vimpex en REASeuro.

De genomineerden zijn totaal verschillende ondernemingen met een duidelijke visie. Op 22 mei zullen zij tijdens de Pre-BOV worden voorgesteld aan de sponsoren en gasten door middel van een bedrijfspresentatie. De Pre-BOV zal plaatsvinden bij GVT Group of Logistics van Wil Versteijnen, de winnaar van vorig jaar.  Verder zal er in de periode daarna een jurybezoek plaatsvinden bij de bedrijven en zal HLB Van Daal & Partners een scan maken waarin aan de orde komt hoe de genomineerden er financieel voorstaan. Uiteraard gebeurt dit op vertrouwelijke basis met toestemming van de ondernemer. Uiteindelijk levert deze procedure drie finalisten op die begin november op het podium komen te staan. Rondom deze finale is een inspirerend en aansprekend programma met goede sprekers en leuke intermezzo’s opgezet. De drie finalisten zullen deze avond opnieuw door de jury aan de tand gevoeld worden over hun visie en krijgen een podium om te vertellen waarom zij de Beste Ondernemers Visie Trofee verdienen.

www.bov-trofee.nl