BOVAG Nationale Autowasdag levert 34.515 euro op voor Villa Pardoes

BOVAG nationale autowasdag

De 71 BOVAG-autowas- en -poetsbedrijven die deelnamen aan de BOVAG Nationale Autowasdag hebben maar liefst 34.515 euro gedoneerd aan Villa Pardoes. Op zaterdag 30 juni spanden deze bedrijven zich in om zoveel mogelijk auto’s te wassen en poetsen, waarbij een deel van de opbrengst was bestemd voor het goede doel.

De cheque werd op dinsdag 10 juli in Kaatsheuvel overhandigd aan de directie van Villa Pardoes. Algemeen directeur Peter Persoon was blij verrast: “We waren al zeer vereerd toen BOVAG ons vroeg of de Nationale Autowasdag in het teken van Villa Pardoes mocht staan en deze cheque overtreft alle verwachtingen. We willen alle deelnemende BOVAG-bedrijven bedanken voor hun inzet en hun gulle bijdrage. Hiermee kunnen wij weer vele gezinnen met een ernstig ziek kind laten genieten van een zorgeloze vakantieweek in Kaatsheuvel.”

Enthousiast en voldaan

Branchemanager Erik Stern van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: “De deelnemende leden waren stuk voor stuk enthousiast over Villa Pardoes als goed doel voor de BOVAG Nationale Autowasdag. Wij riepen de bedrijven op om deze dag per wasbeurt 1 euro en per poetsbeurt 10% van de opbrengst te doneren, maar veel ondernemers hebben dat bedrag aanzienlijk verhoogd of doneerden een -ruimschoots- naar boven afgerond bedrag. Met heel veel plezier en voldoening hebben we deze cheque overhandigd.”

Topdrukte door mooi weer

Op zaterdag 30 juni namen 71 BOVAG-autowas- en -poetsbedrijven deel aan de BOVAG Nationale Autowasdag, die traditiegetrouw plaatsvindt op de laatste zaterdag voor aanvang van de zomervakanties. Om ook gezinnen met een ernstig ziek kind een zorgeloze vakantie te kunnen bieden, werd een deel van de opbrengst gedoneerd aan Villa Pardoes. Dankzij deze actie en dankzij het warme en droge weer was er topdrukte bij de deelnemende bedrijven, hetgeen resulteerde in de grote opbrengst van 34.515 euro. Met dit droge weer is het overigens zeer verstandig om de auto te wassen bij een BOVAG-bedrijf, aangezien daar in de meeste gevallen het overgrote deel van het gebruikte water wordt gezuiverd en hergebruikt.