logo

Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles bereikbaar voor iedereen

Goed voorbereid van start met TTM-clinics.

Wat is er mooier dan zelf meedoen aan de Tilburg Ten Miles, het grootste en gezelligste hardloopevenement van Brabant? Je kunt je nu perfect voorbereiden met de TTM clinics. 14 weken lang gezamenlijk trainen en voorbereiden voor slechts €45,–. De TTM-clinics beginnen op dinsdag 2 en woensdag 3 juni. Er zijn clinics ter voorbereiding op de 5 km, 10 km en de 10 EM (16,1 km). Schrijf je snel in op www.TTMclinics.nl en ga goed voorbereid van start.

Op 6 september 2015 vindt het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg weer plaats: de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Om iedereen goed voorbereid van start te laten gaan organiseren atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, in samenwerking met Tilburg Ten Miles en Runshop Greg van Hest, de TTM-clinics.

Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: dinsdagavond om 19.30 uur in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg of woensdagavond om 19.30 uur vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid.

Trainingsgroepen voor elk niveau

De TTM-clinics zijn gericht op de recreatieve deelnemer. Er zijn trainingsgroepen voor deelname aan de 5 km, 10 km of 10 EM (16,1 km). Je kunt trainen voor elke afstand en op je eigen niveau. Ook als je nog nooit hebt hardgelopen, kun je meedoen. Samen trainen blijkt beter te gaan, dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Pakket met veel voordelen

Voor slechts €45,– kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse trainingsbijeenkomsten, ook in de vakantieperiode, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek voor overige trainingen, een speciaal TTM-clinics-trainingsshirt, 10% korting bij aankopen bij Runshop Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Aarzel niet langer en schrijf je nu in. Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.

clinics2015_1a