Brabantse dance-acts maken Kindergarten-programma

Danceconcept Kinderopvang zet zich in voor lokaal talent

Het indoor dancefestival Kindergarten heeft haar programma compleet rond. Met het boeken van een aantal Brabantse acts voor het Kinderopvang-podium staat de teller op maar liefst twintig acts die zaterdag 19 januari in 013 gaan optreden.

Met Kinderopvang zet het Tilburgse festival zich in voor jong talent en opkomende namen uit de Brabantse dance-scene. Zo staat Schella tijdens Kinderopvang op te treden. De jonge, Tilburgse producer scoorde enkele maanden geleden met Firebeatz een grote hit met het nummer 'Dear New York' dat door internationale dj-sterren als Tiësto, Sander van Doorn en Bingo Players wordt gedraaid. Ook Sri Sutino, host van de populaire feestavond Klub Tilt, is van de partij en een geheimzinnige dj met de naam 'Caïro Liberation Front' brengt Egyptische sferen met zich mee. Het duo Disko Matique stond ook op de outdoor op te treden en zijn door het succes toen opnieuw gevraagd voor de indoor.

Wouter de Wilde, organisator van Kindergarten, is blij met de uiteindelijke line-up. “We hebben als dance-land een rol te vervullen en waar internationale dj's op het kleine podium zijn begonnen, zo hopen wij ook dat lokaal talent bij ons uitblinkt en kan uitgroeien tot iets groots. Dat je op hetzelfde festival staat met internationaal gerenommeerde namen, helpt al een beetje.”

Kindergarten Indoor vindt op 19 januari plaats in 013 van 21:00 tot 04:00 uur. Headliners zijn Remy, Aeroplane, Mightyfools, Olene Kadar, Yuksek, Moonlight Matters en Bart Skils. Kaartjes kosten 25 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de dagkassa. Voor meer info zie www.kindergarten.nu en www.facebook.com/kindergarten.nu