Braboneger presenteert uitslagenavond Tilburgse StadsQuiz

braboneger

Cabaretier Steven Brunswijk alias “De Braboneger” presenteert op zaterdag 13 oktober in het Koning Willem II stadion, de feestelijke uitslagenavond, waar de winnaar van de eerste StadsQuiz Tilburg bekend wordt gemaakt. Zoals bekend gaat de opbrengst van de StadsQuiz naar een project van de Johan Stekelenburg Stichting voor kansarme kinderen.

Karel Luttikholt, president van de organiserende Kiwanisclub is blij met Brunswijk als presentator: “Steven Brunswijk past ontzettend goed bij ons nieuwe Tilburgse evenement. Hij is zelf opgegroeid in Tilburg, kent de stad, de taal en onze cultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat hij op zijn geheel eigen wijze van de avond een succes maakt!” Steven Brunswijk wil zijn bekende bijnaam achter zich laten omdat deze niet bijdraagt aan een voortzetting van zijn carrière als cabaretier. In het theater valt hij inmiddels bij een groot publiek in de smaak. Hij is ook op televisie te zien. Onlangs werd bekend dat Brunswijk een van de deelnemers is aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

StadsQuiz Tilburg

De StadsQuiz wordt eveneens op zaterdag 13 oktober gespeeld en belooft een spannend, Tilburgs en vooral heel gezellig evenement te worden, dat dus wordt afgesloten met een bruisende feestavond in het Willem II Stadion. Bovendien gaat de opbrengst volledig naar het goede doel. Het is bedoeld voor iedereen die Tilburg een warm hart toedraagt! Teams kunnen zich nog steeds inschrijven! Ga daarvoor naar www.stadsquiztilburg.nl. Daar vindt u ook alle informatie over de quiz.