Brasserie en Grillrestaurant De Sinjoor

Het oudste pleintje van Tilburg, de Oude Markt, anno 1575, is zoetjes aan uitgegroeid tot een stukske Antwerpen. De Sinjoor begon er in 1982, een gezellige klassieke eetgelegenheid voor lunch en diner, eenzame en eerbare genieters, voor stelletjes en paren maar ook voor gezelschappen. De geschiedenis van het pand waarin bijna anderhalve eeuw een apotheek was gevestigd, bleef bewaard. De aparte eetzaal “In den Ouden Apotheek” herinnert qua inrichting aan Pillendraaier Bijvoet en zijn voorgangers.

Maar het ruikt er nu veel lekkerder, vooral dankzij de atmosfeer die de bepaald niet klein uitgevallen “Grill” midden in de zaak teweegbrengt. Op deze grill worden heerlijke vlees en visspecialiteiten bereid tegen betaalbare prijzen. De toppers op de Sinjoorgrill zijn ongetwijfeld de “Spare-Ribs”. De Sinjoor heeft ze in diverse smaken gegrild maar ook als “Potje Spare-Ribs” geserveerd in een heerlijke pikante saus. En overal duikt het heerlijke Bolleke de Koninck op. Genoemde eetzaal “In den Ouden Apotheek” is beschikbaar voor vergaderingen, recepties, lunches, diners, etc. Een ideale ruimte om er een diner te organiseren voor groepen tot 45 personen. De totale Sinjoor capaciteit is ongeveer 110 personen (restaurant+apotheek). Voor gezelschappen hebben wij een aantal menusuggesties gemaakt. U kunt ze aanvragen door ons een e-mailtje te sturen. Buiten de vele vlees en vis specialiteiten van de grill heeft De Sinjoor een heerlijke vleesfondue in de olie of bouillon op de kaart staan.

Lekker uit eten, na afloop nog een drankje bij de buren, deze sfeer doet u ongetwijfeld denken aan een heerlijk avondje uit in Antwerpen.

Cadeautip: Dinerbon van de Oude Markt
 
Altijd een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Ze zijn onbeperkt geldig en wij maken voor u de dinerbon a la minute met het door u gewenste bedrag. (minimaal 10 euro)